Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový seriálový hit má v talóne Jojka! Markíza má smolu

Televízna dvojka sa počas víkend postarala o najväčšie prekvapenie posledných týždňov. Na vrchol vystrelil nielen Talent, ale nasledujúca seriálová novinka.

10.10.2019 07:00
hrobári, seriál hrobári, csongor kassai, zuzana... Foto:
Slováci boli zvedaví na premiéru nevšedného seriálu na naše pomery. Hrobári kraľovali obrazovkám.
debata (22)

Reč je o seriáli Hrobári, ktorý sa Jojka rozhodla do vysielania zaradiť v nezvyklom slote, teda v sobotu okolo 22:00, vždy po najnovšej epizóde ťažiskovej šou Česko Slovensko má Talent. Doteraz slovenské televízie nemali vo zvyku zaraďovať drahú pôvodnú tvorbu do víkendových slotov. Miesto si ukradli veľké šou a v drvivej väčšine filmy. Risk Jojke naplno vyšiel.

Hľadanie talentov pokračuje na Jojke už ôsmou sériou a aj aktuálny ročník valcuje rebríčky sledovanosti, posledné dva týždne dokonca prekonáva vlastné rekordy. Viac v článku: Neuveriteľné výkony! Jojkársky Talent posledné dva týždne láme rekordy

Masívna nábehová krivka bola zárukou úspechu aj zdanlivo neistého nasadenie Hrobárov. Nakoniec sa ukázalo, že Slováci boli na nový komediálny seriál plný čierneho humoru zvedaví a podarilo sa im zdediť divákov, ktorí sledovali Talent.

Vyzerá to tak, že Hrobári sú najnovší seriálový hit na Slovensku. Svojim výkonom prekonali aj markizácke Sestričky, Oteckov, aj Susedov. V rámci Jojky absolútne kraľujú aj nad kriminálkou Za sklom, Ministrami alebo novinkou Delukse.

Celkovo si premiéru 8-dielnej minisérie v skupine 12+ pozrelo až 525-tisíc divákov. Seriál bodoval aj v strategickej skupine 12 – 54. Tu uhral až 9.8% sledovanosť s trhovým podielom neuveriteľných 31%.

Seriál Hrobári Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Ľudmila Molinová a Jana Oľhová v seriáli Hrobári.

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Hrobári