Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Túto jeseň stavila Markíza na istotu! Ktoré jej seriály pozeráte najradšej?

Televízny líder počas tohtoročnej jesene neriskoval. Nemal dôvod. Markíza vrátila do vysielania overené tituly, ktoré sú zárukou nadpriemernej sledovanosti. A vyplatilo sa jej to. Ktorý zo seriálov pozeráte najradšej?

19.10.2019 07:00
debata (5)

1. Oteckovia

Podvečerný valec sa po letnej pauze vrátil začiatkom septembra už so svojou štvrtou sériou. Prvé týždne, prekvapujúco, prinášal nižšie výsledky na aké bola televízia zvyknutá. S príchodom neskoršej jesene sa ich výkon opäť vyšvihol.

2. Susedia

Kultová stálica, ktorej patrí pondelkový slot, sa začiatkom septembra vrátila už so siedmou sériou a výraznou zmenou v deji. Ildikó alias Viki Ráková čaká dieťa, reálne tehotenstvo využili tvorcovia, aby vzniesli do zabehnutého seriálu svieži vietor. Diváci to prijali a seriál stále dosahuje nadpriemernú sledovanosť.

3. Sestričky

Do vysielania sa po ročnej pauze vrátila aj náročnejšia produkcia. Pred rokom si Slováci mimoriadne obľúbili lekársku drámu Sestričky. Nebolo teda prekvapením, keď televízia pokračovala v nakrúcaní a výsledok v podobe druhej série fanúšikovia aktuálne sledujú. Navyše v plnom prúde je aj nakrúcanie tretej série.

4. Horná Dolná

Zdá sa to neuveriteľné, ale Horná Dolnú túto jeseň vstúpila do jubilejnej desiatej sezóny s nadpriemernou sledovanosťou. Všetko nasvedčuje tomu, že tento seriál nepovedal svoje posledné slovo.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Sestričky