Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je toto vôbec možné? Neotrasiteľní Susedia s novým jesenným rekordom

Je to jasné, ani siedma séria Susedov nepoľavuje v diváckom záujme. Slováci si húfne každý pondelok sadajú k obrazovkám a sledovanosť rastie! Markíza stále boduje v strategickej cieľovej skupine divákov.

30.09.2019 07:00
susedia, marcin, kraus, tlučková, ráková, Foto:
Susedia sa znova vyšvihli, majú za sebou nový jesenný rekord.
debata

Počas minulotýždňového pondelka televízia ponúkla divákom už štvrtú epizódu s názvom Striakiller a dosiahnuté čísla sú viac ako potešujúce pre trhového lídra. Susedia dokonca dosiahli svoj nový jesenný rekord. V skupine 12 – 54 si znova siahli na magický piedestál – 10% sledovanosť, ktorú sitkom dosahoval vo svojich začiatkoch po návrate. Neskôr sa výkon seriálu stabilizoval okolo 9% a už len príležitostne vystrelil viac nahor. Trhový podiel sa vyšplhal na úroveň 27.8 percenta.

Konkurenčné Inkognito v tejto cieľovke hrá druhé husle. Na Susedov medzi mladšími divákmi nemá. Minulý týždeň dosiahlo 7% sledovanosť. Iná situácia je širšej cieľovke 12+, v ktorej obom programom rástol počet divákov a to rovno o desaťtisíce. Zdá sa, že s príchodom dlhších a chladnejších večerov sa publikum znova večer vracia k televíznym obrazovkám, tak ako je už bežným zvykom.

V tejto cieľovke si Susedov pozrelo, doteraz, najviac divákov v rámci aktuálnej 7. série – 467-tisíc, čo je nárast o 50-tisíc. Inkognito, už tradične, v tejto cieľovke je jednotka. Prilákalo až 483-tisíc Slovákov, v číselnom vyjadrení išla krivka hore o 60-tisíc divákov. V skupine 12+ bolo jednotkou Inkognito a s titulom najsledovanejšieho nespravodajského programu.

Sitkom Susedia postupne naberá opäť na sile a sledovanosť má stúpajúcu tendenciu, čo potvrdzuje fakt, že slovenskí diváci považujú tento program za pevnú súčasť pondelkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #televízia Markíza