Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia sa expresne spamätali z nelichotivého prepadu, znova sú top

Kým pred dvoma týždňami dostala Markíza s Jojkou poriadny televízny výprask od RTVS, ktorá vysielala futbal, minulý týždeň sa všetko vrátilo do normálu. Susedia, ale aj Inkognito zas a znova bojovali o každého diváka a už tradične si rozdelili televízne víťazstvo v odlišných cieľových skupinách.

23.09.2019 07:00
susedia, ráková, tlučková, sládečková, marcin,... Foto:
Susedia sú opäť na vrchole, sledovanosť sa znova vyšvihla.
debata

Kvalifikačný zápas Slovensko – Maďarsko bol neodolateľným lákadlom pre slovenské publikum a nemilosrdne stlačil výkon konkurencie. Ako sa ukázalo, išlo to jednorázovú záležitosť. Vtedy Susedia síce uhrali nadpriemer, ale oproti premiére ich výkon skĺzol na 8.1% sledovanosť, avšak trhový podiel bol len čosi vyše 21 percent.

Pokles zaznamenalo Inkognito. Časť si v skupine 12+ pozrelo 382-tisíc divákov a bolo jednotkou na trhu v tejto cieľovke, avšak týždeň predtým malo o takmer 100-tisíc divákov viac.

Minulý týždeň sa situácia vrátila do normálu, RTVS išla do úzadia a hlavné slovo opäť mala Markíza s Jojkou. Susedia mimoriadne potešili Markízu, keďže ich výkon, po prepade, sa opäť vrátil do štandardných výšin. Obľúbený sitkom tak aj počas siedmej série dokazuje, že nepatrí do starého železa a stále je jeden z najsledovanejších programov celej stanice.

V strategickej skupine 12 – 54 boli Susedia jasnou jednotkou. Uhrali až 8.7% sledovanosť s trhovým podielom 25.2%, kým konkurenčné Inkongnito zostalo na 6.4-percentnej sledovanosti. Opakuje sa tak už štandardná situácia, keď Susedia bodujú medzi mladšími divákmi a hádačská šou zas v skupine 12+.

Inak tomu nebolo ani počas minulého pondelka. Inkognito si celkovo pozrelo 425-tisíc Slovákov, Susedov uprednostnilo 419-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #televízia Markíza