Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízie bojujú o každého diváka! Čo si večer radšej pustíte vy?

Situácia na televíznom trhu je najvyhrotenejšia za posledné roky. Komerčné televízie od začiatku septembra neľútostne bojujú každý deň o víťazstvo. Nová televízna sezóna je poriadne ostrá.

14.09.2019 07:00
debata (18)

V pondelok proti sebe stoja programový matadori. Markíza tradične večer ponúka Susedov, tí začiatkom septembra vstúpili do siedmej sezóny. Jojka proti nim tasí Inkognito. Zábavná šou zvádza vyrovnaný boj so zabehnutým sitkomom. Ktorému programu dávate prednosť vy?

Utorok je v znamení Talentu na Jojke. Ten sa vysiela dvakrát do týždňa, ešte aj v sobotu. Od 17. septembra príde zmena. Šou nahradí dvojdielna Trhlina a potom Za sklom. Markíza má stabilnejšiu pozíciu. Druhý pracovný deň v týždni patrí lekárskej dráme Sestričky.

Po ich skončení nastupuje druhé vysielacie okno. V ňom ide proti sebe markizácka Farma a Ministri na Jojke.

V stredu komerčné stanice proti sebe postavili znova silné formáty. Na Markíze ide šou o chudnutí Extrémne premeny, tie sa vrátili po dvojročnej pauze. Na Jojke prvá jesenná seriálová novinka Delukse.

Štvrtky na Markíze patria desiatej série Hornej Dolnej, ktorá sa vrátila po letnej pauze mimoriadne silná. Jojka ponúka ďalšie Inkognito.

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #Delukse #televízia Markíza #seriál Ministri