Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza s Jojkou si nič nedarujú! Tieto programy postavia proti sebe...

Do štartu novej televíznej sezóny zostávajú už iba dni. V pondelok sa všetko vypukne. Slovenskí diváci zažijú veľký tresk premiér seriálov a relácií. Komerčné televízie si pôjdu poriadne po krku!

29.08.2019 07:00
chris powell, maroš molnár, extrémne premeny, Foto:
Obľúbená relácia o chudnutí sa vracia na Markízu. Potrápi konkurenčné Delukse na Jojke?
debata (14)

Pondelkový podvečer bude v znamení Markízy, do vysielania sa po letnej pauze vracajú megaúspešní Oteckovia a predvedú sa v 4. sérii. Ten pravý súboj o divákov sa začne v hlavnom vysielacom čase. Na Jojke pokračuje v premiérach šou o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja. Tá však pred časom viedla nerovný boj s markizáckym valcom.

O 20:30 sa vrátia Susedia v siedmej sérii, ktorá sa začne poriadne zhurta, keď sa Lázsló dozvie, že bude znova otcom a zabehnutí sitkom tak čakajú nové situácie a tvorcovia avizujú svieži vietor do deja.

Pre Markízu je sitkom dlhodobou zárukou nadpriemernej sledovanosti. Rovnako ako pre Jojku šou Inkognito, to predvedie premiérové epizódy. Počas jari konkurenčné programy predvádzali vyrovnaný boj v sledovanosti. Bude zaujímavé ako sa im bude dariť na jeseň.

Počas celého pracovného týždňa bude Markíza vysielať 11. sériu Farmy, ktorá vyplní druhé vysielacie okno, cca od 21:40.

V utorok, 3. septembra, sa zopakuje tuhý boj ako spred roka. Stanice proti sebe postavia silné formáty. Na Markízu sa vracajú obľúbené Sestričky s druhou sériou, ktoré sa stali jednoznačne najsledovanejšou seriálovou novinkou minulej sezóny.

Jojka nenechá nič na náhodu a pokúsi sa silný formát oslabiť nadpriemerne sledovaným Česko Slovensko má Talent. Spúšťa už 8. sezónu. Navyše sa prirúti aj druhá séria Ministrov.

Streda, 4. septembra, nepoľaví v boji. Markíza ponúkne dlhoočakávaný návrat šou o chudnutí Extrémne premeny, ktoré na jeseň 2017 si získali veľkú obľubu. Mimoriadne časovo náročné nakrúcanie nedovoľuje televízií produkovať viac epizód s častejšou periodicitou. Vo vybraných častiach sa taktiež mihne Chris Powell.

Na Jojke odštartuje prvá tohtosezónna seriálová novinka Delukse a po nej, od 11. septembra, bude mať premiéru nová talk-šou Čau Lujza.

Štvrtky budú patriť na Markíze premiére 10. série Hornej Dolnej a nasledujúcej Farme. Jojka proti komediálnemu seriálu postaví Inkognito, následne novú politickú reláciu Na hrane a večer zavŕši glosátorska relácia Sedem.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #Oteckovia #Delukse #televízia Markíza #seriál Ministri