Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takto ste rozhodli! Toto je najlepší a najhorší slovenský seriál sezóny

Leto je na svojom konci, počas dvoch mesiacov čitatelia Pravdy hlasovali vo veľkých anketách a hľadali odpoveď na dve otázky. V júli hľadali najlepší slovenský seriál uplynulej televíznej sezóny a v auguste, naopak, ten najhorší.

31.08.2019 07:00
debata

Júlová, aj augustová anketa bola rozdelená do štyroch kôl. Počas sezóny 2018/2019 komerčné televízie odvysielali, dovedna, desať seriálov. V prvom kole bojovalo vždy všetkých desať. Do druhého kola postúpilo sedem seriálov. Do tretieho sa dostalo päť a v záverečnom treťom kole čitatelia Pravdy vyberali z top trojky jeden najlepší alebo najhorší seriál.

Najlepší seriál sezóny 2018/2019 je…

Júl sa niesol v hľadaní toho najlepšieho. V prvom kole ste nemilosrdne vykopli zo súboja o najlepší seriál týchto adeptov: Horná Dolná, Naši a Autoškolu. Počas druhého týždňa hlasovania išli z kola von jojkárske seriály Ministri a Som mama. Tretie kolo znamenalo stopku pre jojkárske Prázdniny a markizácku Kuchyňu.

Do finále sa neprebojoval ani jeden seriál z dielne televízie JOJ. Takže, pred štartom štvrtého kola bolo jasné, že titul najlepšieho slovenského seriálu uplynulej televíznej sezóny získa Markíza. Napokon vyhrali Susedia, tí od začiatku bojovali o prvenstvo s Oteckami.

Najhorší seriál sezóny 2018/2019 je…

August bol zaujímavejší nielen z pohľadu čitateľov, ale aj televízií. Mohli vidieť antipatie tých, ktorí sedia na druhej strane televízorov. V prvom kole sa hanbe vyhli tri seriály – Susedia, Kuchyňa a Sestričky, tieto seriály nebudú ďalej pokračovať v boji o najhorší seriál. V druhom išli z kola von markizácki Oteckovia a Horná Dolná. V treťom kole bojovalo už len päť seriálov, na jeho konci z boja odišli ďalšie dva seriály – jojkráske Prázdniny a Naši.

Tentokrát záverečné kolo bolo zaujímavejšie, keďže do „top“ trojky sa prebojovali zástupcovia Makrízy, ale aj Jojky. Za Markízu zostala v boji Autoškola, za Jojku Ministri a Som mama. A bol to poriadne tuhý boj, ktorý sa zmenil v priebehu posledných hodín hlasovania. Dlhodobo vyrhávala markizácka Autoškola, napokon prvenstvo „získali“ jojkárski Ministri.

Víťazom, aj porazeným gratulujeme! Druhý ročník veľkého letného súboja sa skončil. Tretí ročník hľadania toho najlepšieho a najhoršieho sa opäť zopakuje v lete 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza