Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to nabitý týždeň! Tieto slovenské seriály sú tu o pár hodín

Po nudnom lete plnom repríz, slovenské komerčné televízie prídu s veľkým treskom! Ako šmahom čarovného prútika sa, v priebehu pár hodín, prirútia premiéry pôvodných slovenských seriálov a diváci budú mať čo robiť, aby to všetko stihli si pozrieť.

01.09.2019 07:00
susedia, susedia 7, Foto:
Siedma séria Susedov bude plná zmien!
debata

Oteckovia – 4. séria (Markíza)

Už v pondelok, 2. septembra, je partička oteckov späť a spolu s nimi ich ratolesti, manželky, priateľky a každodenné radosti, ale aj strasti, ktoré pozná každý z nás.

Susedia – 7. séria (Markíza)

Markíza naservíruje ďalšiu veľkú premiéru aj počas pondelkového večera. Po letnej pauze sa vrátia aj Susedia, fanúšikov čaká už siedma séria ich obľúbeného sitkomu, v ktorom nastanú zaujímavé zmeny v deji.

Sestričky – 2. séria (Markíza)

V utorok, 3. septembra, sa po ročnej pauze na obrazovky Markízy vrátia aj obľúbené Sestričky s 10-dielnou druhou sériou. Minulú jeseň táto lekárska dráma príjemne prekvapila nielen spracovaním, ale aj sledovanosťou, ktorou ju diváci odmenili. Zo Sestričiek sa stal jednoznačný hit minuloročnej jesene.

Horná Dolná – 10. séria (Markíza)

Markizácka predstava o slovenskej dedine má pred sebou míľnik. Vstupuje do vysielania neuveriteľnej desiatej série! Od 5. septembra.

Delukse – premiéra nového seriálu (JOJ)

Zahanbiť sa nenechá ani Jojka, ktorá v stredu, 4. septembra, vyrukuje s prvou seriálovou novinkou s názvom Delukse. Narozdiel od konkurencie, ktorá nenecháva nič na náhodu a vracia overené hity, Jojka pôjde ťažšou cestou a slovenskí diváci okúsia bláznivú komédiu z päť hviezdičkového hotela, kde nie je nič tak, ako má byť.

Ministri – 2. séria (JOJ)

Počas minuloročnej jesene tento seriál vzbudil poriadne vášne. Fiktívna slovenská vláda na čele s egocentrikom Milankom a jeho skorumpovanými pobočníkmi týždeň, čo týždeň prinášali poriadne kontroverzné epizódy. Teraz sa vracajú s novými epizódami a to už od 3. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #Delukse #televízia Markíza #seriál Ministri #seriál Sestričky