Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia sú o pár dní späť. Divákov čakajú poriadne zvraty v deji!

Letná uhorková sezóna sa končí! Nekonečné reprízy o pár dní vystrieda plno premiér obľúbených programov a seriálov. Aj markizácki Susedia hlásia návrat. Obľúbený sitkom v pondelok 2. septembra štartuje už siedmu sériu. Tá bude zlomová.

27.08.2019 07:00
susedia, susedia 7, Foto:
Siedma séria Susedov štartuje 2. septembra.
debata (1)

Mohlo by sa zdať, že Susedia po menších a už tradičných zakopnutiach v sledovanosti strácali na sile, opak bol pravdou. Aj jarné epizódy ukázali, že sitkom má svoje skalné publikum, ktoré si týždeň čo týždeň v pondelok večer sadá k televíznym obrazovkám.

Šiesta séria má na konte aj vysielanie jubilejnej stej epizódy, aj rekordy v sledovanosti. Napríklad výkon spomínanej stej epizódy sa vyšplhal po niekoľkých týždňoch nad magickú hranicu desiatich percent, konkrétne 10.8%, s trhovým podielom 28.2%. Celkovo si novú epizódu pozrelo 512-tisíc Slovákov. Susedia nielenže znova pokorilo 10-percentný rating, ale 500-tisícovú hranicu celkového publika.

Akýmsi štandardom pre nedávno skončenú sériu bol 9-percentný rating a celková sledovanosť pod polmilónom. V strategickej cieľovej skupine 12 – 54 boli najsledovanejším nespravodajským programom, v skupine 12+ však nachádzajú pravidelne premožiteľa. Jojkárske Inkognito. Konkurenčné programy pravidelne súperili o prvenstvo v oboch cieľových skupinách.

Susedia finišovali s predchádzajúcou sériou v polovici júla, po 2.5-mesačnej pauze sa vracajú a bude to bombastický návrat! Tvorcovia sa rozhodli, respektíve museli zakomponovať tehotenstvo Viki Rákovej do deja. V nových epizódach čaká Ildikó a Lázslóa nečakaná situácia, budú opäť rodičmi a to prinesie mnohé vtipné námety na celé epizódy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza