Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia poznajú dátum štartu novej série! Pozrite si prvé zábery

Už iba dni zostávajú do momentu, kým sa do vysielania vráti najväčší seriálový hit posledných rokov.

21.08.2019 07:00
oteckovia, fašiang, tuma, kobielsky, deák, Foto:
Oteckovia sa vracajú po letnej pauze už v pondelok - 2. septembra.
debata (1)

Televízia Markíza nebude dlho vyčkávať so štartom novej televíznej sezóny 2019/2020, hoci je zaujímavé, že na Slovensku boj o diváka sa začne o týždeň neskôr ako v Čechách. Tam televízie svoju najnovšiu ponuku vychŕlia na publikum už počas posledného augustového týždňa. Slovenské stanice sa viac držia tradície a počkajú až na september.

Už v pondelok, 2. septembra sa nedočkaví fanúšikovia Oteckov dočkajú premiéry 4. série! Kým počas leta seriál oddychoval na obrazovkách, v zákulisí uhorková sezóna rozhodne nepanovala. Nakrúcanie plynulo prebiehalo ďalej, aby diváci dostali svoju dávku podvečernej rodinnej komédie.

Oteckovia sú pre Markízu záruka nadpriemernej sledovanosti, každá jedna séria dosiahla mimoriadny úspech, výnimkou nebola ani jarná, tretia séria. Markíze sa naplno podarilo etablovať formát denného seriálu do slovenských domácností a stabilne sa výkon Oteckov pohybuje medzi 35 – 40-percentným trhovým podielom. Neotrasiteľne si nové epizódy púšťalo medzi 400 až 500-tisíc Slovákov.

Zahanbiť sa nenechalo ani finále tretej série. To prilákalo, aj napriek prirodzenému odlivu divákov vďaka priaznivému počasiu, v kategórii 12+ 320-tisíc divákov. V obchodne relevantnej skupine 12–54 boli Oteckovia jednotkou a najsledovanejším programom dňa s ratingom 5.6% a trhovým podielom 35.8%.

Tvorcovia si pre divákov pripravili vybičovaný príbeh, ktorý sa v niektorým prípadoch rozmotal, v prípade niektorých poriadne zamotal. Ukázalo sa, že Tomáš s Julkou nebudú žiť v Košiciach. Tomáš (Fašiang) sa definitívne rozišiel s Lindou (Bartalos). Jej príbeh a vysvetlenie neúčasti kvôli jej materským povinnostiam sa tak vysvetlil.

Ema musela dať zbohom Alexovi, keďže prevalilo jeho tajomstvo s tehotenstvom Simči, ktorej dal prednosť. Marek prišiel o svojho najmenšieho syna Marečka, ktorého si k sebe vzala Peťuška. Aďo takmer opustil Zuzu kvôli jeho zlyhaniu. Ukázalo sa však, že zrejme našiel konečne pevný bod vo svojom živote a nemusí utekať pred zodpovednosťou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza