Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Hľadanie top slovenského seriálu je v polovici. Bojuje už len týchto päť!

Leto je tu a nastal čas bilancovať. Počas sezóny televízie ponúkli pomerne slušné množstvo nových televíznych seriálov. Slováci videli celkovo 10 seriálov alebo nových sérii obľúbených seriálov. Minulý rok to bolo až 13. Počas nasledujúcich týždňov si čitatelia Pravdy budú môcť zvoliť svoj najobľúbenejší seriál tohto roka. Hlasovanie bude prebiehať v niekoľkých kolách. V prvom kole (6.júl - 12.júl) ste si vyberali z 10 seriálov. V druhom kole (13.júl - 19.júl) bojovalo už len za sedem najlepších seriálov. Do tretieho - aktuálneho - kola (20.júl - 26.júl) postúpilo už len päť seriálov. Do tuhého pôjde vo štvrtom kole (27.júl - 2. august). V tomto čase budete vyberať len top trojky jedného víťaza! Od 3. augusta sa začne nová anketa o najhorší slovenský seriál. Výsledky budú spoločne vyhlásené v sobotu 31. augusta. Vtedy čitatelia, ale televízie spoznajú najlepší a najhorší seriál sezóny. Následne bude informovaná televízia, ktorému patrí. Je to len vás, hlasujte!

20.07.2019 07:00
debata (4)
Z top päťky vyberiete prvých troch finalistov. Foto: Pravda, TV Markíza, TV JOJ
súboj seriálov 2019, Z top päťky vyberiete prvých troch finalistov.

V prvom kole ste nemilosrdne vykopli zo súboja o najlepší seriál týchto adeptov: Horná Dolná, Naši a Autoškolu. Počas druhého týždňa hlasovania išli z kola von jojkárske seriály Ministri a Som mama. V aktuálnom treťom kole vyberáte z piatich už len troch najlepších adeptov.

1. Oteckovia – 2 + 3. séria (Markíza)

Obľúbený denný seriál sí expresne získal srdcia státisícov Slovákov bez rozdielu veku. Oteckovia si v roku 2018 absolútne podmanili slovenských divákov a seriál dosahoval rekordné výkony. Inak to nebolo ani v roku 2019, keď seriál trhal rekordy sledovanosti a prekonával vlastné rekordy z roku 2018. Televízia avizuje plány pokračovať s vysielaním aj počas celého roku 2020.

2. Susedia – 5 + 6. séria (Markíza)

V januári 2019 to bol presne, keď sa kultový sitkom vrátil po viac ako desiatich rokoch na obrazovky a znova uspel. Nové série si získali srdcia divákov a Susedia sú pilierom Markízy počas pondelkového vysielania. Aktuálne sa pripravuje jesenná siedma sezóna, ktorá prinesie úplne nové dejové zvraty.

3. Kuchyňa – 2. séria (Markíza)

Komediálna novinka, ktorá na jar 2018 prekvapila Slovensko. Seriál z prostredia Nízkych Tatier a miestnej reštaurácie dosahoval nadpriemerné výsledky a Markíza potvrdila vznik druhej série, ktorú diváci videli na jar tohto roka.

4. Sestričky – 1. séria (Markíza)

Tohtoročná jeseň bola v znamení modernej lekárskej drámy! Fínska predloha zabodovala aj na Slovensku a zo Sestričiek sa stala najsledovanejšia novinka jesene! Druhá séria by sa mala objaviť vo vysielaní na jeseň 2019.

5. Prázdniny – 3. séria (JOJ)

Rovnako ako Markíza, tak aj Jojka v roku 2019 stavila na svoje istoty. Tretia séria Prázdnin sa objavila na jar tohto roka. Medzičasom už televízia potvrdila aj nakrúcanie štvrtej série. Deti sa už nevedia dočkať ďalších letných prázdnin na chalupe, ich otcovia však tento rok majú hlavu plnú povinností.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #susedia #televízia JOJ #oseriáloch #Oteckovia #seriál Kuchyňa #televízia Markíza #seriál Sestričky