Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z Fašianga je v Oteckoch bezdomovec a stratil životnú lásku. Seriál neopustil

Tretia séria markizáckych Oteckov priniesla prekvapujúce zvraty a scenáristi sa pekne pohrali s divákmi, ktorých nechali istý čas v neistote, keď ich obľúbenú postavy "takmer" nechali odísť zo seriálu. Fanúšikovia uverili, že účinkovanie Mareka Fašianga v seriáli sa chýli ku koncu. Oteckovia sa rozlúčili s divákmi minulý piatok, vrátia sa po letnej pauze v septembri.

21.06.2019 07:00
marek fašiang, oteckovia, fašiang, Foto:
Diváci sa nechali nachytať na scenáristickú pascu. Marek Fašiang Oteckov rozhodne neopúšťa.
debata

Tretia séria Oteckov nepriala Tomášovi (Fašiang) a Linde (Bartalos). Herečka opustila definitívne opustila seriál kvôli tehotenstvu a rodičovským radostiam a scenáristi sa museli vysporiadať so situáciou, s ktorou nerátali. Pôvodne boli tieto postavy profilované ako tie, ktoré budú bojovať o životnú lásku. Po rôznych peripetiách, keď konečne skončili spolu, Bartalos oznámila tehotenstvo a niekoľkoročnú hereckú prestávku.

Pôvodný plán sa dostal do slepej uličky, riešenie muselo mať radikálne rozuzlenie, ako to v seriáloch býva. Tvorcovia sa však rozhodli „nezabiť“ Lindu – ako to býva pri dlhodobých seriálov neraz zvykom – a ponechali si pootvorené zadné vrátka, keby sa herečka časom rozhodla vrátiť do seriálu.

Scenáristi poslali Lindu do Košíc, kde získala lukratívne miesto vo vzdelávacom inštitúte. Tomáš s Julkou zostali v Bratislave. Obaja sa museli vysporiadať s novou situáciou, o ktorej nedúfali, že ešte niekedy nastane. Tretia séria bola o postupnom rozhodnutí Tomáša, že sa presťahuje do Košíc za Lindou.

S blížiacim sa koncom školského roka svoj nápad aj zrealizoval. Diváci počas niekoľkých týždňov sledovali veľké prípravy, balenie, prenájom domu a odhodlanie začať nový život s Lindou. Prišla rozlúčka a a pár epizód sa dokonca stratili z obrazovky. Na ich miesto tvorcovia vsunuli šialenú bio-eko rodinu, ktorá zdieľa domov s kozami.

Finále tretej série spred týždňa však prinieslo rozuzlenie. Tomáš sa s Julkou vrátil do Bratislavy. Avšak nemal sa kam vrátiť a navyše potvrdil, že sa definitívne rozišiel s Lindou. Tvorcovia tak prestali napínať divákov. Fašiang rozhodne Oteckov nemal a ani nemá v pláne opustiť. Jednou ranou sa vysporiadali aj s neúčasťou Mary Bartalos, tá avizovala, že sa v najbližšom období rozhodne nemieni vrátiť k herectvu.

Do pripravovanej štvrtej série, tak Fašiang vstupuje s novým potenciálom pre túto postavu Tomáša. Nezaostali ani ďalšie hlavné postavy. Napríklad Ema musela dať zbohom Alexovi, keďže prevalilo jeho tajomstvo s tehotenstvom Simči, ktorej dal prednosť. Marek prišiel o svojho najmenšieho syna Marečka, ktorého si k sebe vzala Peťuška. Markíza už nové epizódy niekoľko týždňov nakrúca a diváci ju uvidia od septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #Marek Fašiang #televízia Markíza