Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fašiang na odchode? Markíza mení program, končí s Oteckami a nielen s nimi

Prichádzajúce leto sa rýchlo odrazí na aj vysielacích štruktúrach slovenských televízií. Tento týždeň bude zlomový pre Markízu, končí s vysielaním premiérových epizód a svojich seriálov. Čaká ich tradičná letná prestávka a s novými epizódami sa vrátia v septembri.

10.06.2019 07:00
marek fašiang, oteckovia, fašiang, Foto:
Tretia séria Oteckov vrcholí a otáznik visí nad ďalšou účasťou Tomáša Oravca (Marek Fašiang).
debata (9)

Je úplný štandardom po celom svete, že televízie počas letných mesiacov „oddychujú“ spolu s divákmi, ktorí trávia svoj čas iným spôsobom ako je sledovanie televízie. Riziko nízkej sledovanosti je pomerne veľké a preto sa mení program a prechádza sa letnú štruktúru. To pre divácke publikum znamená odchod premiér a príchod repríz, respektíve výrazne lacnejších programov ako sú pôvodné seriály.

Televízia Markíza ako prvá mení plány a posiela svoje vlajkové lode na letný oddych už v priebehu tohto týždňa. V pondelok ukončí vysielanie šiestej série Susedov s epizódou Vykradli nás. Fanúšikovia kultového sitkomu sa dočkajú klasickej dovolenkovej epizódy, ktorá znova zvrtne. Svoju poslednú epizódu má za sebou aj Horná Dolná, tá sa rozlúčila ešte počas minulotýždňového štvrtka.

Rovnako sa končí aj druhá séria komediálnej Kuchyne, ktorá nasledovala po Susedoch. Nateraz nie je známe, či sa kulinársky komediálny seriál dočká aj tretej série.

Koniec čaká aj Oteckov. Klenot Markízy sa s fanúšikmi rozlúči v piatok 14. júna. Netreba sa obávať, že to bude úplný koniec. Rodinný seriál by sa mal vrátiť začiatkom septembra a televízia už teraz spriada plány na vysielanie počas celého roka 2020. Oteckovia pred letnou pauzou nechajú divákov v poriadnej neistote. Ema sa bude musieť rozhodnúť medzi Ondrom a Alexom, Aďo spraví veľké životné rozhodnutie a opustí nadobro Zuzu. Najväčší otáznik visí nad Tomášom.

Ten sa nevie spamätať z odchodu Lindy a rozhodne sa dodržať slovo, ktoré jej dal, keď počas zimy odišla do Košíc. Vtedy povedal, že s Julkou zostanú do konca školského roka v Bratislave a potom sa presťahujú za ňou. A všetko smeruje k tomu, že obľúbené postavy naozaj odídu. Príde Markíza o jednu z najobľúbenejších tvárí a odíde Marek Fašiang zo seriálu? Diváci dostanú odpoveď ešte tento týždeň.

Čo nahradí seriály? Hornú Dolnú od tohto štvrtka vystrieda dvojitá dávka vedomostnej šou Dobre vedieť!, Susedov od nasledujúceho týždňa nahradia filmy a na miesto Oteckov príde každoročná podvečerná klasika – Rodinné prípady.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #seriál Kuchyňa #televízia Markíza