Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc v znamení súboja humoru. Polepšení Susedia a silné Inkognito

Minulotýždňové sviatky Susedom prospeli. Rozkolísaná sledovanosť aktuálnej šiestej série sa znova dostala na rastúcej fázy.

29.04.2019 07:00
susedia, Foto:
Susedom Veľká noc pomohla, sledovanosť išla nahor.
debata

Predchádzajúce týždne sú v prípade tohto obľúbeného sitkomu v znamení striedania značných prepadov a následne vzostupov diváckej priazne. Markíza po ignorovaní vianočnej a novoročnej epizódy ponúkla fanúšikom seriálu aspoň veľkonočnú epizódu. A zabralo to.

Sledovanosť znova poskočila nahor k hodnotám, ktoré Susedom viac lichotia a približuje sa k výkonom, ktoré sú pre seriál štandardné. Veľká noc u Susedov dosiahla, podľa portálu mediaboom.sk, čísla spred dvoch týždňov, keď seriál uhral jeden z najlepších výkonov aktuálnej série.

Vtedy sa čísla vyšvihli na 9.8% sledovanosť s trhovým podielom 27.1 percenta. Teraz sa podiel dostal takmer k 23%. Výrazným konkurentom bola Jojka so špeciálnym Inkognitom, ktoré počas sviatočného pondelka poriadne zamiešalo karty.

Jojke zábavná šou spravila radosť so skvelým výkonom na úrovni 9.2-percentnej sledovanosti s viac ako 21-percentným podielom na trhu. V celkovom publiku dokonca relácia porazila aj Susedov. Inkognitu dalo prednosť až 581-tisíc Slovákov, pričom Markízu s epizódou Veľkonočné tsunami si pozrelo 441-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba