Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie meno odhalené! V najdrahšom slovenskom seriáli bude táto známa tvár

Pripravovaný seriál Slovania z dielne televízie JOJ je čoraz horúcejšou témou. Výpravná historická novinka postupne odhaľuje aj obsadenie, ktoré prekvapuje. Ďalšie meno nebude výnimkou.

03.04.2019 07:00
debata (6)

Len pred týždňom sme informovali, že hlavnú úlohu v 16-dielnom seriáli prevezme Dušan Cinkota, ktorý sa naplno vracia obrazovky, po jeho minuloročnom prepustení z výkonu trestu. Herec neraz nepriamo naznačoval, že dostal viacero ponúk v televíznych formátoch, nechcel však žiadnu špecifikovať. Kývol na ponuku televízie JOJ a práve Slovania sa môžu stať symbolom jeho veľkolepého návratu.

Teraz sa potvrdzuje ďalšie zvučné meno, ktoré sa v historickej dráme objaví. Bude ním herec Andy Hryc, ktorý je známy z nespočtu slovenských filmov, ale aj seriálov. Hryc je známy stvárňovaním skôr negatívnych charakterov. Či zostane „zaškatuľkovaný“ aj v Slovanoch v tejto pozícii je otázne. Dôležitou správou je aj fakt, že seriál vstupuje do produkčnej fázy. Nakrúcať sa začne už v máji neďaleko Kyjeva.

Herec Andy Hryc sa pridáva k Slovanom. Foto: TV JOJ
Andy Hryc Herec Andy Hryc sa pridáva k Slovanom.

Do projektu vstúpila aj ukrajinské ministerstvo kultúry a prispelo sumou 830-tisíc eur. Rozpočet celého projektu sa šplhá k 4 miliónom eur. Polovicu nákladov hradí televízia JOJ. Režisérom je Peter Bebjak, produkčne Slovanov zastrešuje Wanda Adamik Hrycová.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Andy Hryc #oseriáloch #seriál Slovania