Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká strata pre Oteckov. Diváci sa museli rozlúčiť s ďalšou hlavnou postavou

Tento týždeň je pre denný seriál poriadne turbulentný. V pondelok jeho rady rozšírili Božidara Turzonovová, zároveň diváci museli dať zbohom Mary Bartalos.

27.03.2019 07:00
debata
Herečka Mary Bartalos sa rozlúčila s divákmi v... Foto: TV Markíza
mary bartalos, mária bartalos, mary, Herečka Mary Bartalos sa rozlúčila s divákmi v obľúbených Oteckoch. Jej ďalšie účinkovanie je otázne.

Vzhľadom na skutočnosť, že Oteckovia sú prednatáčaní niekoľko mesiacov vopred, tak fanúšikovia sa ešte s Mary Bartalos mohli na obrazovkách „stretávať“ v čase, keď úplne odstavila svoje pracovné povinnosti a naplno sa pripravuje na príchod svojho prvého bábätka.

Dvadsaťštyriročná herečka oznámila radostnú správu v decembri minulého roka, približne po pol rok, čo si povedala áno s manželom Adriánom Bartalosom. Nikdy sa netajila tým, že by chcela veľkú rodinu, druhým dychom hovorila o tom, že práve v Oteckoch ju prosili, aby s rodinou ešte počkala. Osud to však inak a scenáristi sa museli vysporiadať s novou situáciou a faktom, že Mary sa rozhodla venovať sa rodine na plný úväzok a na nejaký čas kariéru zavesiť na klinec.

Tohtotýždňová pondelková epizóda bola pre herečku tou poslednou. V aktuálnej tretej sérii Oteckov si jej postavu Lindy pripravili viaceré vyhrotené dejové zápletky. Ak by herečka neoznámila svoj odchod, zrejme, by sa fanúšikovia dočkali konečne happy endu pre Tomáša (Marek Fašiang) a Lindu. Osudový pár sa musí vysporiadať s úplne novou situáciou a dlhodobým odlúčením.

Dlho sa špekulovalo, ako Linda seriál opustí. Je bežnou praxou, nielen, pri denných seriáloch, že scenáristi sú nútení pristúpiť k fatálnym rozuzleniam, aby si udržali dôveryhodnosť rozbehnutých príbehov. Ťažko totiž býva predstaviteľné, že by sa osudové páry rozdelili len tak bezdôvodne. Pondelková epizóda rozlúskla aj túto záhadu.

Našťastie k tragickému koncu neprišlo. Je očividné, že tvorcovia rátajú s účasťou Mary Bartalos na nakrúcaní aj do budúcnosti. Nateraz odpratali Lindu do Košíc, kde si chce doplniť pedagogické vzdelanie a posunúť sa v živote ďalej, kým nastane správny čas mať s Tomášom dieťa, po ktorom veľmi túžila.

Linda si teda zbalila kufre a narýchlo musela odísť na druhý koniec republiky, kde ju čakalo prestížne miesto vo vzdelávacom inštitúte. Otázne je jej ďalšia účasť v seriáli, prihliadnuc na fakt, že sa herectvu nechce venovať. Bartalos je ďalšou postavou, ktorá Oteckov opustila. Na jeseň minulého roka prvý vyhadzov dostala Natália Puklušová, v jej prípade sa však šuškalo o komplikovanej spolupráci a tak sa tvorcovia ju z deja vyčiarknuť.

Za Mary Bartalos Markíza, rozhodne, dvere nezatvára. „Teraz je ešte predčasné hovoriť o jej návrate, ale spoluprácu v budúcnosti určite nevylučujeme. Mary, aj bábätku želáme v prvom rade len to najlepšie, aby si materstvo užila naplno,“ znie zo Záhorskej Bystrice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Mária Havranová #Oteckovia #televízia Markíza