Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia s historickým rekordom. Markíza avizuje výraznú hereckú posilu

To, že markizácki Oteckovia sú nespochybniteľní hit, je dané sledovanosťou, ktorú seriál dosahuje. Už počas minulého roka, keď seriál štartoval sa veľmi rýchlo ukázalo, že v tomto prípade televízia trafila do čierneho.

26.03.2019 07:00
oteckovia, Foto:
Markíza opäť pokorila vlastný rekord. Oteckovia prepisujú tabuľky sledovanosti.
debata

Nielen kastingom, ale dobre spracovaným a adaptovaným zahraničným námetom. V priebehu mesiacov sa počty divákov, ale ratingy driapali nahor a seriál prekonával samého seba. To isté platí aj v prípade aktuálne vysielanej tretej série, tá je na obrazovkách od januára.

Je už akýmsi štandardom a nepísaným pravidlom, že Oteckovia dosahujú vysoko nadpriemerné výsledky sledovanosti, z času načas čísla vystrelia do extrémnych rekordov. Aktuálne sa sledovanosť pohybuje stabilne medzi 10 až 11 percentami, trhové podiely sú na úrovni 40%.

Čo sa týka počtu divákov, stabilne sú nad hranicu 500-tísíc. Avšak počas minulého týždňa seriál sa dočkal sledovanosti, na ktorú doteraz nesiahol. Reč je o nepokorenej hranici, na ktorú sa nechytajú ani spravodajské relácie, ani tie najväčšie seriálové hity.

Minulotýždňová epizóda totiž dosiahla rekordnú úroveň, keď trhový podiel sa dostal na 45 percent! Dlhodobo sú Oteckovia jednotkou v rámci komerčnej cieľovej skupiny 12 – 54, výkonmi porážajú aj hlavné spravodajské relácie naprieč slovenskou ponukou.

Herečka Božidara Turzonovová. Foto: SITA, Brano Bibel
Herečka Božidara Turzonovová. Herečka Božidara Turzonovová.

Markíza potvrdzuje aj posilnenie hereckého obsadenia. K obľúbeným tváram sa čoskoro pridá aj veľká herecká legenda. Je ňou Božidara Turzonovová, ktorá po Paneláku sa vracia k formátu denného seriálu. Turzonovová stvárni novú postavu „Frau“ Judit Königovej, odborníčky na etiketu a slušné správanie. Prvýkrát sa objavila v závere pondelkovej epizódy.

Tento charakter nápadne pripomína jej postavu, ktorú stvárňovala v Jojke. Herečka je tak ďalšou posilou zo spomínaného Paneláku. Aktuálne sa v Oteckoch „stretávajú“ bývalí kolegovia Ján Koleník, Vladimír Kobielsky, Kristína Turjanová, Zuzana Mauréry, Zuzana Porubjaková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Božidara Turzonovová #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza