Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Od marca sa prirúti kopec slovenských seriálov! Týmto sa nevyhnete

S príchodom prvého jarného mesiaca slovenské televízie vstupujú do mimoriadne aktívnej a zároveň poslednej fázy televíznej sezóny. V preklade to znamená, že Slovákov čakajú premiéry relácii, ale aj slovenských seriálov. V nasledujúcich dňoch si budú môcť vyberať z bohatej ponuky. A ako bonus, obe komerčné televízie v hlavnom vysielacom čase ponúkajú aj české seriály, čo nebýva pravidlom.

01.03.2019 07:00
debata

1. Susedia – 6. séria (Markíza)

Už v pondelok 4. marca sa do svojho etablovaného vysielacieho slotu vracajú Susedia po trojmesačnej prestávke. Markíza ponúkne divákom už šiestu sériu ich bláznivých príbehov. Susedia musia napraviť reputáciu pondelkovému hlavnému oknu, v ktorom sa počas januára a februára objavovala Autoškola, ktorá nezaznamenala taký ohlas ako iné markizácke seriály. Nateraz sa neuvažuje o jej pokračovaní.

2. Kuchyňa – 2. séria (Markíza)

Po roku sa diváci opäť pozrú do Nízkych Tatier, do zákulisia jednej bláznivej reštaurácie. Prvá séria Kuchyne pozitívne prekvapila svojim spracovaním, obsadením a aj slušnou sledovanosťou. Na jeseň televízia potvrdila nakrúcanie pokračovania, ktoré sa dostane do vysielania v pondelok po Susedoch. Markíza tak opakuje štruktúru spred roka, ktorá vtedy zafungovala.

3. Horná Dolná – pokračovanie 8. série (Markíza)

Pojašená slovenská dedina sa vrátila ešte počas posledného februárového štvrtka. Markíza po zimnej pauze spustila vysielanie druhej polovice 8. série. A na koniec tohto seriálu to ešte nevyzerá.

BONUS – seriál Kameňák (Markíza)

Piatkové večery od konca februára patria seriálovému spracovaniu Kameňáku. Televízia Nova stavila na istotu a opäť recykluje všetko, čo priniesli filmy. Bonusom je účasť všetkých kľúčových postáv.

4. Prázdniny – 3. séria (JOJ)

Podobne ako pri konkurenčnej Kuchyni, tak aj Jojka po roku vracia na svoje obrazovky obľúbené Prázdniny. Tentokrát je prichystaná už tretia séria. Na nové letné dobrodružstvá sa diváci môžu tešiť od utorka 5. marca o 20:30.

5. Som mama – pokračovanie 2. série (JOJ)

Vtipný seriál o rodičovstve vypĺňa stredajšie večery na Jojke už od jesene, keď sa predstavila prvá séria. Od januára príbeh Tiny a Roba a ich priateľov pokračuje druhou sériou a počas marca sa diváci dočkajú ďalších premiérových epizód.

BONUS – seriál Most! (JOJ)

Česká televízia od januára seriál Most!, ktorý sa stala okamžite hitom a zbúral všetky rebríčky sledovanosti. Nie je teda prekvapením, že po ňom chňapla aj Jojka a Slováci si budú môcť pozrieť tento seriál, ktorý sa vymyká všetkým štandardom. Premiéru bude mať 5. marca, hneď po Prázdninách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #susedia #televízia JOJ #Kameňák #Horná Dolná #Som mama #oseriáloch #seriál Kuchyňa #televízia Markíza #seriál Most