Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia sú pripravení napraviť Markíze reputáciu po fiasku s Autoškolou

Prvý marcový pondelok bude v znamení túžobného návratu markizáckeho sitkomu Susedia. Čakajú naň nielen diváci, ale aj samotná televízia. V tomto prípade sa obľúbené postavičky tešia oba tábory rovnako.

19.02.2019 07:00
Susedia, marcin, kraus, tlučková, ráková,... Foto:
Susedia sa vrátia s novou sériou už 4. marca.
debata

Nie je tajomstvom, že prvá tohtoročná seriálová novinka Autoškola pohorela. Sledovanosť veľmi rýchlo skĺzla do podpriemerov a k tomu sa pridali mimoriadne kritické ohlasy nielen zo strany divákov, ale aj recenzií. Bláznivá komédia však mala pripravených len osem epizód, tým pádom sa vo vysielaní nezdrží dlho a poslúžila ako vyplnenie slabšieho reklamného obdobia.

S príchodom marca a začiatku plnohodnotnej jarnej fázy sezóny sa do programu Markízy vrátia nielen overené hity, ale aj pokračovania minuloročných noviniek.

Najväčšia pozornosť je venovaná najmä Susedom, ktorých Autoškola nahradila v pondelkovom hlavnom vysielacom čase. Markíza dopriala svojmu komediálnemu ťahúňovi potrebnú prestávku. Na jednej strane to seriálu len prospelo, na druhej strane televízia za toto rozhodnutie zaplatila vysokú cenu v podobe katastrofálnych čísiel sledovanosti.

Avšak situácia sa čoskoro zmení. Už v pondelok 4. marca sa Susedia vracajú s novou sériou a Autoškola odíde do zabudnutia. Dá sa predpokladať, že Markíza s týmto formátom nebude viac pokračovať a nakrúcanie ďalšej série nie je reálne. Oficiálne potvrdený koniec nie je. S nízkymi ratingami a zlou odozvou sa Autoškola radí do kategórie prepadákov, podobne ako minuloročný Detektív Dušo.

Pretlak „komediálnych“ seriálov, kde absentuje reálna kvalita a humor si vyberá svoju daň a diváci tieto formáty začínajú odmietať. Susedia budú pre televíziu vyslobodením z dvojmesačnej mizérie a nič iné, ako návrat nadpriemerných ratingov sa od nich ani neočakáva a samozrejme Markíze spadne veľký kameň zo srdca, keď sa objaví megaúspešný seriál, ktorý láka davy.

Susedia síce boli mimo obrazu, to však neznamená, že nakrúcanie bolo pozastavené. Práve naopak. Tvorcovia a herci nakrúcali nové epizódy. Dokonca seriál sa dočkal míľniku, keď sa nakrúcala jubilejná stá epizóda. Pozrite si fotky zo zákulisia Susedov!

View this post on Instagram

Máme za sebou prvý natáčací deň v roku 2019 #susedia #natacame #tesimesa

A post shared by Susedia (@susedia.official) on

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza