Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nenormálne výkony Oteckov pokračujú. Majú za sebou absolútny rekord

Televízia Markíza od polovice januára ponúka divákom tretiu sériu Oteckov, ktorá so sebou prináša čoraz vyššiu sledovanosť. Počas minulého utorka sa tento trend ešte viac upevnil a denný seriál priniesol nový absolútny rekord. Tretia séria definitívne za sebo zanechala dve predchodkyne.

12.02.2019 07:00
Oteckovia, Foto:
Markíza má dôvod na radosť. Oteckovia zlomili ďalší rekord.
debata (1)

Za viac ako ročné vysielanie seriálu pretrváva trend rastúceho publika. Oteckovia sa spočiatku museli „uspokojiť“ so 400-tisícovým publikum, no veľmi rýchlo diváci pribúdali a už v prvej polovici roka 2018 sa priblížili a neraz prekročili pomyselnú hranicu 500-tisíc divákov v skupine 12+. Kto by si myslel, že narazili na svoj strop, tak sa mýli.

Začiatok tretej série sa nesie v znamení prepisovania dlhodobých rekordov a výkon Oteckov sa opäť posunul o priečku vyššie. Ešte nedávno sme písali o tom, či sa seriál dokáže vyškriabať nad novú hranicu – 600-tisíc divákov. Vyškriabu sa nad 600-tisíc? Jedna z prvých epizód to takmer dokázala, chýbala jej len tisícka. Ubehli dva týždne a rekord padol!

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

V poradí už 196. epizóda, ktorú televízia Markíza odvysielala v utorok, 5. februára 2019, dosiahla v strategickej cieľovej skupine 12–54 absolútne rekordnú sledovanosť. Zároveň sa v oboch hlavných cieľových skupinách stala najsledovanejším programom dňa.

V tejto obchodne relevantnej cieľovej skupine zaznamenali Oteckovia doposiaľ najvyšší rating 13,0% a šiesty najlepší trhový podiel 43,1 % od štartu seriálu 1. januára 2018.

Celkovo si túto epizódu pozrelo 624-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je druhý najlepší výsledok v doterajšej histórii seriálu. Úspešnejšia v tejto univerzálnej cieľovej skupine bola iba úvodná epizóda z 1. januára 2018, ktorá pritiahla k obrazovkám 637-tisíc divákov.

TV Pravda: Slovenský film fičí vpred, hovorí herec Jiří Mádl, ktorý z hviezdy bláznivých komédií vyrástol na filmára (vysielané 1.2.2019)

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza