Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

VIDEO: Maštalír o Trhline: Najhoršia bola všadeprítomná čiernočierna tma

Herec Tomáš Maštalír opäť spojil sily s režisérom Petrom Bebjakom a predstavil sa v jednej z hlavných úloh v megaúspešnej Trhline, ktorá ovládla slovenské kiná. Stvárnil v nej kontroverznú postavu záhadného a odmeraného Dávida, ktorý sa spolu s Igorom (Matej Marušin), Miou (Mary Bartalos) a Andrejom (Dávid Hartl) vydali po stopách záhadných zmiznutí v tribečských lesoch.

30.01.2019 07:00
debata (6)

Filmové spracovanie knižného bestselleru Jozefa Kariku malo premiéru vo štvrtok 24. januára a mysterióznej snímke stačil úvodný víkend na to, aby prekonala všetky rekordy v návštevnosti. Od štvrtka do nedele si Trhlinu pozrelo 83-tisíc Slovákov, spolu s predpremiérami sa číslo vyšplhalo na 87-tisíc divákov. S týmto výsledkom film prekonal aj hity ako Únos, evitovku Všetko alebo nič či minuloročný hit Backstage. Ďalší Bebjakov film predčil aj jeho predchádzajúci. Čiaru počas otváracieho víkendu videlo 70-tisíc divákov, Trhlina teda nechala aj tento hit ďaleko za sebou.

Trhlina Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Záber z filmu Trhlina.

O tom, ako sa Tomáš Maštalír dostal ku knihe, k samotnému nakrúcaniu a čo ho najviac desilo si pozrite v exkluzívnom videu pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #oseriáloch #miniséria Trhlina #TV Pravda