Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka vrátila Som mama. Druhá séria nezbúrala rebríčky sledovanosti

Pred týždňom sa na obrazovky vrátil obľúbený seriál o rodičovstve na čele s Kristínou Tormovou. Druhá séria Jojke nepriniesla žiadne prekvapenia, na druhú stranu to boli stabilné hodnoty totožné s prvou sériou.

23.01.2019 07:00
som mama, kristína tormová, kristína farkašová,... Foto:
Jiří Havelka a Kristína Tormová v seriáli Som mama.
debata

Som mama s ďalšou dvadsiatkou epizód potvrdzuje trend z jesene. Seriál má stabilnú divácku základňu, ktorá sa počas minulej jesene ukázala ako jedna z mála istôt Jojky. Tá má za sebou ťažkú jeseň, keď väčšina jej programov nezožala úspech. Priemerná sledovanosť prvej série dostiahla 6% sledovanosť a 18.3% podiel na trhu. Jojke sa tak potvrdilo fakt, že tento seriál patril medzi jej najväčšie úspechy tejto jesene.

Výkon jednotlivých epizód prvej série bol takmer zhodný. Trhové podiely boli medzi 16 – 19 percentami. „Dvadsiatku“ seriál preskočil len štyrikrát. Jeden z najlepších výkonov podalo decembrové finále prvej série, to dosiahlo 6.1% sledovanosť a 21.5% podiel na trhu.

Som mama dokázala prežiť aj zmeny vo vysielaní. Pôvodne sa prvá séria vysielala v dvojitej dávke, po neúspechu štvrtej série Našich, Jojka pristúpila k zmene a od októbra nasadzovala už len jednu premiérovú epizódu, pričom po nej nasledovali Naši. Diváci zostali seriálu aj napriek tomu verní.

S príchodom druhej série sa televízia vrátila k dvojitej dávke. Premiéra najnovšieho pokračovania síce rebríčky sledovanosti nezbúrala, ale udržala si aspoň stabilné hodnoty spred niekoľkých mesiacov a týždňov. Prvá epizóda dosiahla 6% sledovanosť s trhovým podielom 17 percent, nasledujúca klesla na 5 percent a podiel skĺzol na 16%.

Hlavné postavy zo seriálu Som mama Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Michaela Čobejová a Ady Hajdu v seriáli Som mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Som mama #oseriáloch #Kristína Tormová