Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Trpezlivosť sa vyplatila! Za dlhé čakanie príde bohatá seriálová odmena

Rok 2019 je túžobne očakávaný najmä seriálovými fanúšikmi. Náhoda chcela, že najbližšie mesiace sa vrátia tie najväčšie seriálové hity v hustej koncentrácii. Prim budú hrať najmä káblové televízie a streamovacie služby. Najbližšie mesiace mnohí zažijú sledovanie bez dychu.

04.01.2019 07:00
killing eve, sandra oh, jodie comer, Foto:
Zľava: Jodie Comer ako vrahyňa Villanelle a Sandra Oh ako vyšetrovateľka Eve Polastri, ktorá šliape psychopatke na päty.
debata (6)

1. Hra o tróny

Rebríčku musí – jednoznačne – kraľovať Hra o tróny, ktorá v apríli rozpovie poslednú šesticu príbehov a diváci uvidia, kto vyhrá boj o Železný trón. Na ôsmu sériu fanúšikovia čakajú takmer dva roky.

2. Big Little Lies

Pôvodne zamýšľaná miniséria sa dočká svojho druhého pokračovania, hoci sa pôvodne o tom neuvažovalo. Teraz sa k Nicole Kidman alebo Reese Whitherspoon pridá aj Meryl Streep. Po Hre o tróny je práve tento seriál jedným z najväčších želiezok v ohni z produkcie HBO.

3. Stranger Things

O slovo sa prihlási aj Netflix, ten si dáva načas! Ďalšie pokračovanie už kultového seriálu poriadne pozdržal a v roku 2018 neuviedol novú sériu. Tá druhá mala premiére v závere roku 2019. Tretia sa objaví v lete 2019.

4. The Crown

O tomto seriáli sa hovorí ako o dokonalom. Dokonalé obsadenie, dokonalé herecké výkony, dokonalý vizuál, aj to životopisný seriál o Alžbete II. Tentoraz si diváci museli diváci na pokračovanie počkať dlhšie, keďže tvorcovia plánovane vymenili celé obsadenie.

5. Príbeh služobnice

Prvé dve série opantali svet nekonečnou krutosťou, ale nádejou na lepšie zajtrajšky. Streamovacia spoločnosť Hulu pripravuje už tretiu sériu s neopakovateľnou Elizabeth Moss v úlohe Offred. Najnovšia séria sa očakáva v apríli.

6. 13 Reasons Why

Aj keď druhej sérii fanúšikovia toho veľa vyčítali, každopádne sa uzavrel jeden veľký príbeh s Hannah Bakerovou a Clay stojí pred novými problémami. Tvorcovia otvárajú ďalšiu kontroverznú tému šikanu a streľby na školách.

7. A Discovery of Witches

Čas čarodejníc patrí medzi najväčšie prekvapenie uplynulých mesiacov. Britský seriál ukázal výborne spracovaný nadprirodzený seriál, s kvalitnými hercami a dobre namiešanými zápletkami. Po finále prvej série sa nedá inak, len netrpezlivo čakať na dátum premiéry druhej série. Už je potvrdená aj tretia séria. Tento seriál má pred sebou ešte veľkú budúcnosť.

8. Star Trek: Discovery

Druhá séria vesmírneho spektakuláru má ohlasenú premiéru už na január. Prvá séria vyrazila dych všetkým skeptickým fanúšikom, ktorí si nevedeli predstaviť, že táto legendárna značka môže priniesť niečo originálne. Discovery priniesla skvelú akciu, filmové efekty, zaujímavé zápletky a výborne napísané charaktery.

9. Designated Survivor

Tento seriál nemal nikdy na ružiach ustlané. Hlavnou chybou bol fakt, že sa vysielal na štandardnej celonárodnej televízií, kde je viac obmedzení ako povolení. Mala to byť politická dráma zo zákulisia Bieleho domu, nakoniec z toho vznikla veľmi zvláštna dráma. No mala niečo do seba. ABC seriál v máji zrušila, seriál po mesiacoch prebral Netlix a rozhorela sa šanca, aby tento seriál bol konečne takým, akým mal byť od začiatku a poriadne pritvrdí.

10. Killing Eve

Len máloktorá kriminálka za posledné roky dokázala tak upútať ako Killing Eve. Každá epizóda bola do minúty využitá, dej nehaproval a tvorcovia mali premyslený každý záber, každý zvrat a aj rozuzlenie. Všetkému kraľuje úžasná herečka Sandra Oh. Druhá séria sa očakáva na jar.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Big Little Lies #Stranger Things #The Crown #Designated Survivor #Príbeh služobníčky #13 Reasons Why #oseriáloch #Star Trek: Discovery #Killing Eve #A Discovery of Witches