Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza skoro odstavila Oteckov. Rozlúčili sa prekvapujúcim happy endom

Nielen Susedia sa porúčali začiatkom septembra, v piatok na vianočnú pauzu odišli aj obľúbení Oteckovia. Predpoklad bol, že seriály sa zdržia s aktuálnymi sériami dlhšie na obrazovkách a Markíze ich potiahne až do Vianoc.

12.12.2018 07:00
oteckovia, Foto:
Oteckovia uzavreli druhú sériu, tá tretia príde na obrazovky už v januári.
debata

Prekvapení diváci sa musia zmieriť s tým, že zostávajúce dva týždne do najkrajších sviatkov roka, budú bez obľúbených hrdinov. V prípade Susedov, ale najmä Oteckov ide o najúspešnejšie programy tohto roka a najnovšie série by sa mali objaviť už v januári. Oteckovia predstavia tretiu sériu, Susedia šiestu.

Druhá séria Oteckov bola pomerne krátka, keď sa porovná s prvou sériou, tá spôsobila začiatkom roka hotový ošiaľ. Pôvodne bolo naplánovaných 80 epizód, vďaka enormnému ohlasu sa pridalo ďalších tridsať častí. Denný seriál sa lúčil začiatkom júna po 110 epizódach. Druhá séria mala len 69 epizód.

Jesenná sezóna bola rovnako ako prvá séria mimoriadne sledovaná a výkon seriál ešte rástol. Oteckovia dosahovali stabilne trhový podiel na úrovni 36 – 39 percent. Vybrané epizódy však dosahovali aj podiely nad štyridsiatkou.

Finále druhej série vyzeralo svojim spôsobom ako záver seriálu. Tvorcovia si pripravili pre postavy poriadny happy end. Lucia s Vladom privítali ďalší prírastok do rodiny, Linda s Tomášom zoficiálnili svoj vzťah a Marek a Tamara sa druhýkrát vzali.

Diváci sa s obľúbeným seriálom rozlúčili priam kráľovsky. Celkovo ju sledovalo až 508-tisíc Slovákov. V komerčnej cieľovke 12 – 54 Oteckovia opäť prepisovali rekordy. Sledovalo ju až 313-tisíc mladších divákov s rekordným trhovým podielom 41.7%. Finále dosiahlo najvyššiu sledovanosť vôbec a dorovnalo výkon epizódy vysielanej v novembri, tá dosiahla zhodné hodnoty.

Markíza ešte oficiálne oznámila dátum štartu tretej série. Dá sa očakávať, že Oteckovia nebudú dlho mimo obrazoviek a objavia sa v prvých dňoch nového roka. Najväčšia pozornosť bude venovaná herečka Mary Bartalos, ktorá pred pár dňami oznámila svoje prvé tehotenstvo. Nateraz nie je známe, ako sa scenáristi vysporiadajú s touto nečakanou situáciou.

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza