Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Všimli ste si? Jojkárski Ministri sú preč, tento rok ich už neuvidíte

Televízia JOJ bez väčšieho avizovania ukončila vysielanie Ministrov koncom novembra. Dobrou správou je, že pripravuje nové epizódy pre rok 2019. S akou sledovanosťou sa seriál rozlúčil?

06.12.2018 07:00
debata (30)
Ministerka spravodlivosti Monika - herečka... Foto: TV JOJ
helena krajčiová, ministri, seriál ministri, Ministerka spravodlivosti Monika - herečka Helena Krajčiová.

Jojka mala pre rok 2018 pripravených dvanásť premiérových epizód, ďalšie by mali čoskoro nasledovať. Tou poslednou bola časť vysielaná 22. novembra s názvom Vyznamenanie, v ktorej premiér Milankom mal pocit, že nie je oceňovaný vzhľadom na jeho dokonalý prínos. Navyše už má všetko, má slávu, moc, peniaze. A tak mu kolegovia z vlády hľadali ocenenie hodné jeho veľkosti a zároveň aj pre seba. No robia málo pre Slovensko?

Cesta k vyznamenaniu viedla cez prezidentský palác. Na pretras sa dostal komplikovaný vzťah premiéra a prezidenta. Scenáristi vsunuli dialógy o jeho diskreditácii a tom, že ho nazval jehovistom. Opäť teda korčuľovali na tenkom ľade. Tiež zakomponovali averziu Milanka voči veľkému kŕdľu detí hlavy štátu, ktorým sa vyhrážal väzením, keďže má pod palcom prokuratúru. S ministrom vnútra zas prebehla konverzácia na tému pašovania prezidentským vládnym špeciálom, atentátom na prezidenta, únosom jeho detí.

Prezident mu dal košom a tak mu vymysleli vlastnú cenu – zlatý hranol, tá sa v rukách sochára zmenila na obyčajnú tehlu.

Posledná tohtoročná epizóda prilákala 238-tisíc Slovákov s trhovým podielom 13.7%. Seriál teda pokračoval vo svojich štandardných hodnotách. Ani to, že išlo o záver prvé série neprilákal vyšší počet divákov. Ministri si niekoľko mesiacov, keď boli vo vysielaní, išli svoje. Podliezal priemery televízie, tá nad ním palicu nezlomila a bude pokračovať v ďalších kontroverzných témach. Námetov je viac ako dosť.

Seriál Ministri Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Lukáš Latinák v seriáli Ministri.

© Autorské práva vyhradené

30 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Ministri