Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Ktorý jojkársky seriál ste si v roku 2018 obľúbili najviac?

Tento rok nelenila ani televízia JOJ a diváci sa dočkali žánrovo poriadne rôznorodej nádielky slovenských seriálov. Prevládal v nich komediálny žáner, svoje miesto si našla aj temná kriminálka, na jeseň aj politická groteska. Ktorý z tohtoročných seriálov z ponuky tejto televízie vás najviac zaujal? Hlasujte v ankete na konci článku.

29.12.2018 07:00
debata (4)

1. Semafor

Seriál vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

Postavy seriálu Semafor Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav...

2. Hotel

Ústredný príbeh seriálu sa začína v momente, keď sa Dorota chystá na vlastnú svadbu v hoteli, príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, a preto svadbu zruší. Aby dokázala zaplatiť účet za nevydarenú svadbu, musí sa v hoteli zamestnať. Zoznámi sa s manažérom Romanom, s ktorým si postupom času vytvoria romantické puto. Obaja zároveň riešia patálie s rôznorodými hosťami, ale aj so zamestnancami hotela.

Seriál Hotel Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
(Zľava) Martin Meľo, Juraj Ďurdiak a Vlastina...

3. Vlci

Dramaticko-rodinný seriál o temnej minulosti jednej rodiny, ktorá po rokoch dobieha každého. Oproti Makríze, Joj stavila na vážnejšiu tému – nespravodlivosť, korupcia, prehnité politické zákulisie. Nechýba však ani klasický príbeh lásky.

Postavy jojkárskej seriálovej novinky Vlci Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Milan Ondrík a Anna Javorková  v seriáli Vlci.

4. Prázdniny

Rodinný komediálny seriál nadviazal na odkaz legendárneho filmu S tebou mě baví svět a ukázal trojicu otcov, šesticu detí, bez prítomnosti matiek, ktorí sa počas letných prázdnin rozhodli podujať na roztomilé dobrodružstvo. Nenáročný žáner plný bláznivých a humorných situácií, ktoré sú zo života každej rodiny, naplno opantal divákov.

Postavy druhej série Prázdnin Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
V epizódnej postave seriálu Prázdniny sa...

5. Za sklom

Vyšetrovateľ Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, tentokrát v podobe medzinárodného obchodu so zbraňami. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú parťáčku Hanu (Zuzana Kanócz). Po úvodných nezhodách si k sebe nájdu cestu a budú si navzájom oporou, až po zásadný zlom, ktorý všetko zmení. Bývalý Maxov kolega Noro (Ján Koleník) je novou pravou rukou mafiána Slančíka (Jiří Bartoška) a pre políciu často aj hlavným podozrivým.

Za sklom 2 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Tomáš Maštalír ako vyšetrovateľ Tibor Maxovský.

6. Ministri

Slovensko dostalo novú vládu plnú exotov, ktorých vedie zakomplexovaný egocentrik Milan. Ten sa obklopil individuami zo svojej rodnej dediny a do funkcií sa dostali nekompetentní amatéri. To však nevadí, vo voľbách strana získala dostatok hlasov, aby mohla vládnuť sama a členovia vlády tak môžu bez stresu bačovať. Čoho sa však boja najviac? Poklesu preferencií a to, že budú musieť pracovať.

Seriál Ministri Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Lukáš Latinák v seriáli Ministri.

7. Som mama

Druhá novinka z dielne televízie JOJ ukázala moderný pohľad na materstvo prostredníctvom Kristíny Tormovej (Farkašovej). Tá stvárňuje hlavnú postavu – Tinu, ktorá sa desí rodičovstva a rada si uťahuje zo všetkých súčasných matiek, ktoré prehnane riešia, aj keď zle zafúka vietor. Lenže osud to zariadil inak a po náhodnej známosti ju prekvapí správa, že čoskoro sa stane mamou dvojičiek.

Hlavné postavy zo seriálu Som mama Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Michaela Čobejová a Ady Hajdu v seriáli Som mama.

8. Naši

Chlapci sa postupne a prirodzene menia z detí na mladých mužov, ktorí síce možno riešia o trochu iné problémy, než na začiatku, no pre svojich rodičov stále zostávajú deťmi. Rovnako ako rodičia Rodinovci ostávajú deťmi pre svojich rodičov a kolotoč vtipných situácii, konfliktov, generačných nedorozumení, no i bláznivých prekvapení a pekných rodinných chvíľ sa krúti s rovnakou energiou a ostáva nevyčerpateľným zdrojom zábavy, pohody a dobrej nálady.

Seriál Naši - 4. séria Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo štvrtej série seriálu Naši.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #semafor #televízia JOJ #Som mama #Naši #vlci #Za sklom #oseriáloch #seriál Hotel #seriál Ministri