Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Ktorý markizácky seriál ste si v roku 2018 obľúbili najviac?

Televízia Markíza ako trhový líder v tomto roku priniesla viacero slovenských seriálov rôznej kvality. Väčšina z nich si našla svojich divákov a budú pokračovať. Ktorý z nich ste si najviac obľúbili? Hlasujte v ankete na konci článku.

22.12.2018 07:00
debata (14)

1. Susedia

Pôvodná zostava sa vrátila v plnej paráde! Dobre známe postavičky sa objavia v nových situáciách a príbehoch a sú pripravení – najmä – pobaviť divákov, ktorí čakali na pokračovanie dlhé roky. František (Peter Marcin), László (Andy Kraus), Zuzana (Zuzana Tlučková) a Ildikó (Viki Ráková) sú o desať rokov starší a to so sebou prináša nové témy na zápletky.

Seriál Susedia Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Susedia si užívajú letný oddych, na jeseň sa...

2. Oteckovia

Najväčší hit posledných rokov má v rukách Markíza. Oteckovia sa zamerali na príbehy Tomáša (Fašiang), Vlada (Tůma), Mareka (Kobielsky) a Alexa (Deák), ktorí spoločne prežívajú strasti, ale aj slasti rodinného a pracovného života. Počas rôznych príbehov, ktoré prináša život každý deň zistia, že úloha otcov a manželov nie je vôbec jednoduchá, ak ju chcú vykonávať čo najlepšie.

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

3. Detektív Dušo

Odľahčená dedinská kriminálka predstavila „slovenského Monka“, Dušo svojím šiestym zmyslom vyrieši takmer každú záhadu, aj prípad stratenej panenky Márie.

4. Kuchyňa

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

Seriál Kuchyňa Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Samo Spišák a Marián Čekovský v seriáli Kuchyňa.

5. Horná Dolná

Komediálna stálica, v ktorej sa ukazuje život postavičiek v typickej slovenskej dedine.

6. Milenky

Milenky ukázali životy štyroch priateliek – právničky, lekárky, realitnej maklérky a ženy v domácnosti – vo veku medzi 30 – 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia, ale aj vtipných situácií a láskavého humoru.

Seriál Milenky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.

7. Sestričky

Utorkové večery na Markíze budú patriť Sestričkám! Po úspešných Milenkách, ktoré na jar ukázali, že najmä diváčky prahnú po moderne spracovanom seriáli o vzťahoch, sú na rade príbehy zo života štyroch zdravotných sestier, ktoré spája jedno – boj o životy pacientov. Štyri rozdielne ženy, rôznych vekových kategórii denne bojujú s lekármi, nepriazňou osudu a svoj život neraz odsúvajú na druhú koľaj, lenže problémy ich vždy dobehnú a väčšinou v tej najnevhodnejšiej chvíli.

Seriál Sestričky Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Jednu z hlavných úloh stvárni aj herečka...

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #Detektív Dušo #Milenky #seriál Kuchyňa #seriál Sestričky