Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Slovenské seriály nezaháľajú! Na ktoré nové série ste zvedaví?

Záver tohto roka je už doslova za rohom, čo však neznamená, že slovenské televízie zaspali. Už teraz majú pripravené seriály pre ďalší rok. A pokračovania sa dočkajú mnohé stálice, ale objaví sa aj kopec noviniek. Na ktorý seriál sa tešíte najviac? Hlasujte v ankete.

05.01.2019 00:00
debata (3)

1. Oteckovia – 3. séria (Markíza)

Obľúbený denný seriál bude od januára pokračovať novými epizódami a už treťou sériou. Oteckovia si v roku 2018 absolútne podmanili slovenských divákov a seriál dosahoval rekordné výkony. Bude to aj tak naďalej?

2. Susedia – 6. séria (Markíza)

V januári 2019 to bude presne, keď sa kultový sitkom vrátil po viac ako desiatich rokoch na obrazovky a znova uspel. Čoskoro sa objaví už šiesta séria.

3. Kuchyňa – 2. séria (Markíza)

Komediálna novinka, ktorá na jar prekvapila Slovensko. Seriál z prostredia Nízkych Tatier a miestnej reštaurácie dosahoval nadpriemerné výsledky a už čoskoro bude pokračovať.

4. Horná Dolná – pokračovanie 8. série (Markíza)

Stálica z fiktívnej slovenskej dediny už síce neláme rekordy sledovanosti, Markíza si túto grotesku stále opatruje a bude to aj tak naďalej.

5. Sestričky – 2. séria (Markíza)

Tohtoročná jeseň bola v znamení modernej lekárskej drámy! Fínska predloha zabodovala aj na Slovensku a zo Sestričiek sa stala najsledovanejšia novinka jesene! Druhá séria by sa mala objaviť vo vysielaní na jeseň 2019.

6. Autoškola – nový seriál (Markíza)

Druhá polovica aktuálnej sezóny sa nezaobíde bez nejakej seriálovej novinky. Na jeseň to boli Sestričky, v prvej polovici 2019 by to mala byť novinka Autoškola v hlavnej úlohe s Jánom Koleníkom.

7. Trhlina – trojdielna miniséria (JOJ)

Slovenskí diváci sa môžu tešiť na filmový, aj seriálovú adaptáciu knižného bestselleru Jozefa Kariku je temným strhujúcim príbehom, ktorý rozpletá jednu z najväčších záhad na Slovensku

  • nevysvetliteľné miznutie ľudí v pohorí Tribeč.

8. Delukse – nový seriál (JOJ)

Diváci sa opäť dočkajú 16-dielneho seriálu z prostredia hotela. Na jar seriál Hotel priniesol skôr vlažné výsledky. Novinka Delukse má ešte bláznivejšou variáciou. Jej hlavným dejiskom sú chodby luxusného hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale nie pracovať.

9. Hrobári – nový seriál (JOJ)

Jojka v budúcom roku opäť staví na humor. Druhou očakávanou novinkou sú komediálni Hrobári. Čierna komédia z prostredia súkromnej pohrebnej služby rozpovie príhody jednej nie celkom normálnej rodiny Pipasíkovcov, ktorej konanie je tak realistické, až z toho občas mrazí.

10. Za sklom – 3. séria (JOJ)

Nevšedná kriminálka sa vráti s ďalšou, tentokrát desaťdielnou sériou. Po úspešnej druhej sérii, v ktorej sa zdalo, že Noro prešiel na druhú stranu a pridal sa k zločineckej skupine, sú obaja zasa spolu v NAKA. Očakávajú, že sa veci vrátia do normálu, no vražda investigatívneho novinára a jeho snúbenice zrazu všetko zmení.

11. Prázdniny – 3. séria (JOJ)

Rovnako ako Markíza, tak aj Jojka v roku 2019 staví na svoje istoty. Okrem Za sklom sa dostane na obrazovky aj nová séria Prázdnin. Obľúbený rodinný seriál na jar tohto roka drvil konkurenčné Milenky a dá sa očakávať, že nadpriemernú sledovanosť znova zopakuje. Deti sa už nevedia dočkať ďalších letných prázdnin na chalupe, ich otcovia však tento rok majú hlavu plnú povinností.

12. Som mama – 2. séria (JOJ)

Pokračovať bude aj jediný seriálový hit tejto jesene. Prichystaná je ďalšia dvadsiatka nových epizód. Počas jesene práve komediálny seriál o rodičovských peripetiách dokázal uhrať stabilné výsledky, narozdiel od Ministrov.

13. Naši – 5. séria (JOJ)

Hoci štvrtá séria na jeseň prekvapujúco priniesla vlažné výsledky v porovnaní s prvými troma sezónami, príbeh Rodinovcov bude pokračovať aj naďalej.

14. Ministri – 2. séria (JOJ)

Slovensko sa len tak ľahko nezbaví svojej fiktívnej a lenivej vlády na čele s egomaniakom Milankom. Aj v roku 2019 budú pokračovať nové epizódy s poriadne kontroverzným obsahom, ktoré nejednému zdvihnú žlč, možno sa tam nájde čoraz viac politikov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #susedia #Horná Dolná #Som mama #Naši #Za sklom #oseriáloch #Oteckovia #seriál Kuchyňa #Delukse #miniséria Trhlina #seriál Ministri #seriál Sestričky