Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka v roku 2019 nedá divákom vydýchnuť. Pribudnú nové seriály a šou

Slovenské televízie hoci len nedávno spustili jesenné vysielacie štruktúry, usilovne sa však pripravujú aj na rok 2019, boj o diváka si prestávku nespraví a každá stanica chce zaujať. Čo prinesie televízia JOJ?

29.11.2018 07:00
debata (4)

Televíznej dvojke nevyšla táto jeseň podľa jej predstáv. Musela robiť niekoľko operatívnych zmien v programe a neujali sa ani seriálové novinky a stálice. Najväčším hitom jesene zostáva šou Česko Slovensko má talent. Siedma séria bezkonkurečne kraľovala a porážala aj konkurečnú imitačnú šou. Preto nie je prekvapením, že Jojka už teraz verbuje potenciálnych účinkujúcich do ôsmej série, ktorá bude súčasťou vysielania opäť na jeseň 2019.

Nebudú chýbať nové časti Inkognita, Nového bývania a jeho variácii Dizajn a Nová záhrada, Chalupári, Nikto nie je dokonalý, Všetko čo mám rád, V siedmom nebi. Objavia sa aj nové kvíz šou Golden Brain, Po škole, Pošli ďalej alebo IQ Taxi. Novinkou bude šou o zmene životného štýlu s názvom Reštart, v ktorom pod dohľadom odborníkov budú ľudia nielen chudnúť, ale meniť svoj život k lepšiemu od základov.

Na jeseň televízia ponúkla divákom len dve novinky. Politickú satiru v podobe Ministrov a komediálny seriál o rodičovstve Som mama. V roku 2019 sa diváci môžu tešiť na omnoho viac seriálov.

V januári vtrhne do kín Trhlina, následne na obrazovkách Jojky bude uvedená rozšírená trojdielna verzia. Objaví sa aj bláznivá novinka z prostredia hotela s názvom Delukse, menenej atraktívne vyzerajú Hrobári, tí rozpovedia kontroverzný príbeh z prostredia rodinného pohrebníctva.

Nových sezón sa dočká hneď niekoľko seriálov. V roku 2019 bude pokračovať treťou sériou kriminálka Za sklom, ktorá bude inšpirovaná vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Som mama sa dočká druhej série, rovnako ako Ministri. Piata sezóna neminie Našich a do boja o divákov zasiahne aj tretia séria mimoriadne obľúbeného seriálu Prázdniny.

Zo zahraničných akvizícii najviac rezonuje jedna z najlepších a zároveň najkontroverznej­ších noviniek. Slovákom sa predstaví lekárska dráma The Resident, alebo komediálna kriminálka od tvorcov Vtierky Castla – Take Two. Určite za pozornosť stojí dychberúca dráma 911, ale aj x-menovský seriál The Gifted.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch