Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Na ktorý markizácky seriál sa tešíte najviac v roku 2019?

S blížiacim sa záverom roka a Vianocami sa čoraz viac kryštalizujú plány slovenských televízií a ich programami, ktorými chcú osloviť v roku 2019. Na ktorý zo slovenských seriálov sa najviac tešíte z dielne televízie Markíza?

01.12.2018 07:00
oteckovia, fašiang, tuma, deák, kobielsky, Foto:
Rok 2019 sa nezaobíde bez Oteckov. Markíza však ponúkne omnoho viac seriálov.
debata (7)

1. Oteckovia – 3. séria

Obľúbený denný seriál bude od januára pokračovať novými epizódami a už treťou sériou. Oteckovia si v roku 2018 absolútne podmanili slovenských divákov a seriál dosahoval rekordné výkony. Bude to aj tak naďalej?

2. Susedia – 6. séria

V januári 2019 to bude presne, keď sa kultový sitkom vrátil po viac ako desiatich rokoch na obrazovky a znova uspel. Čoskoro sa objaví už šiesta séria.

3. Kuchyňa – 2. séria

Komediálna novinka, ktorá na jar prekvapila Slovensko. Seriál z prostredia Nízkych Tatier a miestnej reštaurácie dosahoval nadpriemerné výsledky a už čoskoro bude pokračovať.

4. Horná Dolná – pokračovanie 8. série

Stálica z fiktívnej slovenskej dediny už síce neláme rekordy sledovanosti, Markíza si túto grotesku stále opatruje a bude to aj tak naďalej.

5. Sestričky – 2. séria

Tohtoročná jeseň bola v znamení modernej lekárskej drámy! Fínska predloha zabodovala aj na Slovensku a zo Sestričiek sa stala najsledovanejšia novinka jesene! Druhá séria by sa mala objaviť vo vysielaní na jeseň 2019.

6. Autoškola – nový seriál

Druhá polovica aktuálnej sezóny sa nezaobíde bez nejakej seriálovej novinky. Na jeseň to boli Sestričky, v prvej polovici 2019 by to mala byť novinka Autoškola v hlavnej úlohe s Jánom Koleníkom. Pôjde o komediálny seriál o rodine, ktorá sa nedobrovoľne dáva dokopy a pre vidinu lepšieho zajtrajšku je ochotná lavírovať aj na hrane zákona.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza