Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza v roku 2019 staví na istotu. Vrátia sa len overené hity a seriály!

Slovenské televízie hoci len nedávno spustili jesenné vysielacie štruktúry, usilovne sa však pripravujú aj na rok 2019, boj o diváka si prestávku nespraví a každá stanica chce zaujať. Čo prinesie televízia Markíza?

23.11.2018 07:00
debata (10)

Najsledovanejšia slovenská televízia nenecháva nič na náhodu. Počas jesene jej zafungovali takmer všetky programy, ktoré ponúkla. V podobnom štýle sa budú niesť aj prvé mesiace roku 2019. Pokračovania sa dočkajú overené programy a seriály. Trhový líder jednoducho musí staviť na istotu.

Diváci sa preto môžu tešiť na piatu sériu šou Tvoja tvár znie povedome, po niekoľkoročnej prestávke sa na obrazovky vráti spevácka šou The Voice Česko Slovenska, jedenástu sezónu dostane Farma s moderátorkou Evelyn. Rovnako nových epizód sa dočká Chart Show s Adelou, Dobre vedieť. Po veľkom úspechu prvej série sa čoskoro na obrazovky dostane ďalšia sezóna Extrémnych premien, novinkou bude zoznamovacia šou Láska na vidieku, ktorá je variáciou programu Farmár hľadá ženu.

Fanúšikovia slovenských seriálov si prídu takisto na svoje. Nebudú chýbať obľúbení Oteckovia, ktorí odštartujú svoju tretiu sériu, Susedia oslávia prvé výročie po návrate šiestou sériou. Rovnako bude pokračovať ôsma séria Hornej Dolnej a s novými epizódami sa vráti aj Kuchyňa, ktorej Markíza dopriala druhú sériu. Práve Kuchyňa patrila k prekvapeniam tohtoročnej jari, keď tento seriál si získal stabilnú a nadpriemernú sledovanosť.

Na odvysielanie čaká seriálová novinka s Jánom Koleníkom s názvom Autoškola a na jeseň by mali pokračovať aj Sestričky s druhou sériou.

Markíza Group na svojich jednotlivých staniciach má pripravené aj zahraničné seriály ako NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, neúspešná novinka Deception, aj doktor Ken, Cudzinka (Outlander), Blindspot, Čierny zoznam (Blacklist), NCIS: Los Angeles, Posledná loď (The Last Ship), ale aj Gotham. Premiéru bude mať jedenásta séria Teórie veľkého tresku a z obrazoviek nezmizne ani klasika v podobe Priateľov a Dva a pol chlapa.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza