Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na pláž! Ministri zabrnkajú na provokatívnu nôtu. Kto sa nájde v seriáli?

Jojkárski seriál z prostredia fiktívnej jednofarebnej slovenskej vlády s egocentrickým premiérom na čele znova bude poriadne provokovať! Štvrtková epizóda si "na paškál" vezme extrémistickú stranu, ktorá je vďačným terčom žartov na sociálnych sieťach. Teraz sa dostane aj na televízne obrazovky a nezostane na jej členoch nitka suchá.

15.11.2018 08:15
debata
Premiér Milanko - Tomáš Maštalír. Foto: TV JOJ
tomáš maštalír, ministri, seriál ministri, Premiér Milanko - Tomáš Maštalír.

Navyše Milankova vláda bude musieť ukázať svoje patrioticky zmýšľajúce vnútro, keďže minister životného prostredia Daniel Faser sa stane obeťou ich zelenej hliadky v autobuse. Kto bude väčší Slovák? Každý pritom vie, koho si dnešná epizóda berie za inšpiráciu. Kontroverzný pokrik si tvorcovia upravili po svojom, čudného lídra s charakteris­tickými fúzikmi netreba nikomu predstavovať. Na pretras sa dostane aj kauza zrušeného divadelného predstavenia. Povedomé?

Ministri provokovali od svojho začiatku. Za dva mesiace, čo je seriál vo vysielaní, diváci mali možnosť vidieť epizódy, v ktorých sa parodovali tie najrôznejšie kauzy a postavy z politickej histórie Slovenska.

Nechýbalo šafárenie s eurofondami, zakrývanie káuz, podozrivé zmluvy, objavila sa legendárna štátna poradkyňa, parodovali sa aj rôzne výroky politikov. Vďačným terčom je minister obrany, bolo aj skutok sa nestal, komunikácia premiéra s novinármi. Táto téma ožila pred pár dňami opäť.

Seriál Ministri Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Lukáš Latinák v seriáli Ministri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Ministri