Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nezničiteľní Susedia definitívne oprášili zašlú slávu. Slováci sa k nim vrátili

Markizácky sitkom už niekoľko týždňov za sebou dosahujú nadpriemerné výsledky a definitívne za sebou zanechávajú neúspešnú jar.

19.11.2018 07:00
Susedia, Foto:
Minulý týždeň medzi divákmi zabodovala aj 11. epizóda Susedov.
debata

Posledný mesiac Susedia dokazujú, že ani po takmer roku na obrazovke ešte slovenské domácnosti neomrzeli a dlhé večery im prinášajú nárast sledovanosti a návrat do zlatých časov, keď sa sitkom vrátil.

Hoci trhové podiely stále nedosahujú magické tridstiatky, rastie, respektíve sa zastabilizoval celkový počet divákov nad hranicou 500-tisíc divákov. Tieto hodnoty neboli samozrejmosťou počas jari, keď štvrtá séria bola pol roka na obraze a celý formát sa očividne trápil a čísla klesli k hranici 400-tisíc. V priebehu jesene a aktuálnej piatej série Susedia presvedčili 100-tisíc divákov, aby sa k nim vrátili.

S prirodzene rastúcim počtom divákov, ktorí si sadajú počas dlhých večerov k obrazovkám, sa síce trhové podiely rozptyľujú aj medzi ostatné programy, avšak aj minulotýždňová epizóda dosiahla vyše 27% podiel na trhu a takmer 10% sledovanosť. Celkovo si 506-tisíc Slovákov.

Susedia naďalej potvrdzujú trend nadpriemernej sledovanosti z predchádzajúcich týždňov. Všetko sa to začalo epizódou, v ktorej sa vrátil Gergely, nasledovali Zásnuby, Pôrod a Zas je niekto tehotný?, všetky prekročili pol miliónovovú hranicu. Susedia pravidelne buď boli alebo atakovali status jednotky na trhu.

Seriál Susedia Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Susedia si užívajú letný oddych, na jeseň sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza