Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšie tajomstvo Slovenska stále desí! Pozrite si trailer k Trhline

Tvorcovia filmu a minisérie Trhlina zverejnili prvý trailer k sfilmovaného bestselleru Jozefa Kariku, diváci uvidia Trhlinu od 24. januára 2019 v kinách a následnej sa rozšírená verzia dostane na obrazovky televízie JOJ v podobe trojdielnej minisérie.

12.11.2018 07:00
debata (2)

Hrôzostrašné historky o záhadných zmiznutiach ľudí v okolí Tribeča sú známe už niekoľko storočí, najmä obyvatelia blízkeho okolia celé generácie tradujú príbehmi o tom, ako zmizli nevinní obyvatelia a buď sa nikdy nevrátili alebo sa za záhadných okolnosti zjavili po mesiacoch a už nikdy sa psychicky nespamätali. Slovenský Bermudský štvoruholník je územie ohraničené mestami Nitra, Zlaté Moravce, Topoľčany a Partizánske.

Trhlina rozpovie príbeh nezamestnaného absolveta Igora, ktorý skúma poznámky psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč, a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal.

Igor pátra ďalej a zisťuje, že Fischerov prípad nie je ojedinelý. Zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Hrôzostrašných prípadov pribúda. Igor s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom preniká čoraz hlbšie a odhaľuje skutočnosti, ktoré sú oveľa desivejšie, než akákoľvek fantázia. Vyberú sa na výpravu priamo do tribečských lesov, kde zažijú čosi vymykajúce sa chápaniu. Spočiatku nevinné pátranie sa končí tragicky.

V hlavných úlohách sa predstaví Matej Marušin, Mária Havranová, Dávid Hartl, Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Tomáš Mischura, Martin Šalacha, Emanuel Hason, Ondrej Hraška, Jaroslav Mottl, Ela Lehotská. Réžie sa ujal Peter Bebjak.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Karika #televízia JOJ #Peter Bebjak #oseriáloch #miniséria Trhlina