Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia opäť nemali konkurenciu, sadá si k nim čoraz viac Slovákov

Sviatočné dni počas minulého týždňa priali markizáckym seriálom. Nielen Susedia, Sestričky, ale samozrejme aj podvečerní Oteckovia si poriadne odhryzli z diváckeho koláča.

07.11.2018 07:00
oteckovia Foto:
Oteckom sa zadarilo aj počas "dušičkového" týždňa.
debata (6)

A samozrejme, opäť dosahovali nadpriemernú sledovanosť a vyzerá to tak, že s príchodom dlhých večerov sa celková sledovanosť „usalašuje“ nad novou hranicou.

Už pred dvoma týždňami Oteckovia znova dokázali, že lámať rekordy im nerobí problém. Epizóda vysielaná 24. októbra sa zapísala do histórie tohto seriálu, ako najviac sledovaná v rámci tejto druhej série. Táto epizóda prvýkrát dosiahla dvojcifernú sledovanosť v obchodne relevantnej cieľovej skupine 12–54, ktorá rovno vyskočila na rekordných 10.7%. Trhový podiel bol takmer 41%. Oteckovia sa stali najsledovanejším programom spomedzi všetkých slovenských televízií.

V cieľovke 12+ sa denný seriál dostal rovnako do rekordných hodnôt a prvýkrát v rámci druhej série sa celkový počet divákov prehupol nad 500-tisícovú hranicu, konkrétne si epizódu pozrelo 525-tisíc Slovákov.

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

Lenže prelom mesiacov potvrdil očividný nastupujúci trend. Oteckovia opäť mali nielen skvelé rating a trhové podiely, ale aj celkovú sledovanosť. Minulý pondelok v cieľovej skupine 12–54 zaznamenal denný seriál opäť dvojcifernú sledovanosť na úrovni 10,1 % a trhový podiel 37,4 %, k obrazovkám si celkovo sadlo 531-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Oteckovia sa stali druhým najsledovanejším nespravodajským programom dňa, prvenstvo si ukradli večerní Susedia.

V utorok už štvorica oteckov klesla, a to len nepatrne, sledovanosť dosiahla 9.9% a trhový podiel takmer 32%. Zaujímavosťou je, že prvé dva dni minulého týždňa všetky tri seriály Markízy, teda Oteckovia, Susedia, ale aj Sestričky prekročili 500-tisícovú hranicu diváckej priazne.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza