Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Naši pohoreli aj na druhý pokus. Čo bude Jojka robiť?

Počas tejto jesene sú diváci najviac skúpi voči televízii Joj, ktorej zatiaľ nová sezóna nevychádza podľa predstáv. Nevyšla jej ani druhá premiéra Našich.

10.10.2018 07:00
naši, naši 4, seriál naši, Foto:
Našim nevyšiel ani druhý štart štvrtej série.
debata (12)

Štvrtú sériu musela televízia stiahnuť z vysielania hneď po prvej odvysielanej epizódy. Podobne ako to bolo minulý rok pri druhej sérii kriminálky Za sklom. Naši štartovali o týždeň neskôr ako všetky ostatné seriály počas veľkého premiérového týždňa začiatkom septembra. Rodinovci sa tak vyhli vyostrenej konkurencii. Podľa vtedajších výsledkov tento krok vyznel zbytočne. Jojka pôvodne počítala s Našimi počas utorkov a mali konkurovať markizáckym Sestričkám.

Prvú epizódu lekárskej drámy chcela Jojka oslabiť stále rekordne sledovanému Talentu. Bol to iba operatívny krok a počas druhého septembrového týždňa sa dostala do vysielania najnovšia séria. Komediálny seriál sa vrátil po ročnej pauze. Už vtedy uhrali len 15% podiel na trhu, čo boli podpriemerné výsledky. Televízia spravila výrazné zmeny vo vysielaní a tie sa dotkli aj Našich. Tí sa na pár týždňov vytratili z obrazoviek, aby sa začiatkom októbra opäť vrátili a skúsili šťastie ešte raz.

Seriál Naši - 4. séria Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo štvrtej série seriálu Naši.

Seriál sa počas minulých sezón vysielal počas stredajších večerov, túto sezónu ich slot obsadila novinka Som mama, ktorá ako jedna z mála funguje medzi divákmi. Seriál Kristíny Tormovej sa vysielal v dvojporcii a stabilne dosahoval trhový podiel medzi 18 – 20%. V prvý októbrový týždeň diváci dostali už len jednu porciu seriálu o nástrahách rodičovstva a v druhom slote dostali priestor Naši. Opäť.

Lenže výkon seriálu, ktorý naznačil už prvý štart sa zrejme stane novým štandardom. Za rok sa z hitu stal len vlažne prijatý seriál. Aj druhá premiéra nezožala úspech. Získala len 4.3% sledovanosť a 14.3% podiel na trhu.

Podľa oficiálneho stanoviska je televízia JOJ s vývojom sledovanosti spokojná. Diváci si podľa Lucie Kulihovej – hovorkyne Jojky – našli v novom vysielacom čase štvrtú sériu a aktuálne sa nakrúca aj piata.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Naši #oseriáloch