Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pomohla Ministrom provokácia so štátnou radkyňou? Kam až klesli?

Týždeň čo týždeň televízia JOJ šokuje novými epizódami, ktoré prináša seriál Ministri. Počas minulého týždňa bola pretrase téma štátnej radkyne. Opäť teda kontroverzná téma, ktorá by mala prirodzene na seba upútať pozornosť divákom. Ministrom sa to však nedarí.

04.10.2018 07:00
ministri, seriál ministri, natália germani,... Foto:
Štátna radkyňa Lujza (Natália Germani) si znepriatelila ženskú časť vlády.
debata (25)

Okrem úspešnej premiéry, ktorá dosiahla nadpriemerné výsledky plynúce z prirodzenej zvedavosti divákov, Ministri kontinuálne klesajú a nepomáhajú ani zdanlivo atraktívne témy pre divákov. Provokačné zápletky jednoducho nevedia zaujať slovenského diváka ani po presune seriálu do nového vysielacieho slotu.

Pôvodne sa Ministri vysielali počas utorkov o 22:00. Ešte v septembri pristúpila Jojka k operatívnym zmenám, ktoré sa dotkli nielen podvečerného vysielania, ale aj toho hlavného večerného. Jesenná komediálna novinka, po novom, dostala priestor počas štvrtok, hneď silnom Inkognite o 21:40. Televízia si sľubovala, že silná zábavná šou spraví dostatočnú nábehovú krivku aj pre nasledujúci seriál. Nestalo sa. Kvôli Ministrom sa na neskorší čas odsunula aj talk-šou Sedem, ktorá sa takisto trápi, keďže nemá silného predskokana.

Počas minulotýždňovej epizódy tvorcovia ešte viac pritvrdili. V doterajších epizódach sa bez servítky rozoberali rôzne politické prešľapy, výroky, kauzy, teraz prišla na pretras jedna konkrétna vec, teda osoba – štátna radkyňa. Opäť sa televízia obhajuje, že podobnosť s realitou je čisto náhodná a celá epizóda bola (ne)nápadne venovaná expremiérovi Ficovi.

Seriál Ministri Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Lukáš Latinák v seriáli Ministri.

Premiér Milanko (Tomáš Maštalír) mal komplexy z toho, že starne a už nevie spraviť 2-tisíc klikov. Preto si svoju mladosť pripomenie mladou „asistentkou“ Lujzou (Natália Germani), ktorá svojimi prednosťami veľmi rýchlo získa nové postavenie štátnej radkyne a robí svojmu Milankovi len radosť. Spomínaná epizóda bola plná nuáns a tvrdých vtipov.

Kto by si však myslel, že kontroverzný obsah priláka rekordný počet divákov, sa mýli. Epizóda s názvom Troška lásky prilákala 260-tisíc Slovákov a uhrala ledva 15% podiel na trhu. Predchádzajúce epizódy dosahovali hranicu okolo 16%, štátna radkyňa teda uhrala najslabší výsledok.

Vo štvrtok večer seriál pokračuje a opäť nebude núdza o hlášky, ktoré sa nedávno prehnali verejnosťou a jedna z nich zľudovela – skutok sa nestal.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Ministri