Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia provokácia? Premiér Maštalír predstaví svoju 'štátnu radkyňu'

Jojkárski Ministri štvrtkovou epizódou budú opäť poriadne provokovať s ďalšou zápletkou, ktorá sa bude nápadne podobať na slovenskú realitu.

27.09.2018 07:00
debata (33)
Seriálový premiér v podaní Tomáša Maštalíra... Foto: TV JOJ
tomáš maštalír, ministri, seriál ministri, Seriálový premiér v podaní Tomáša Maštalíra dostane vo štvrtkovej epizóde "potešenie" v podobe atraktívnej štátnej radkyne.

Seriál s prívlastkom kontroverzný si v minulých týždňoch zobral na paškál viaceré kauzy, ale aj prešľapy politických predstaviteľov bez rozdielu príslušnosti. Prepieralo sa „do tankoch“, nástenkový tender, zneužívanie eurofondov, manipulovanie s verejnou mienkou, odluka cirkvi od štátu alebo dokonca možné zneužívanie kňazmi. Každý seriálový minister reprezentuje rezorty, ktoré majú na konte viaceré škandály, ktoré sú stále živnou pôdou pre nekončiace polemiky.

Ministri v každej epizóde namixovali spleť hlášok, ktoré triafali klinec po hlavičke a postupne pripomínajú viaceré skutočnosti, ktoré sa (ne)nápadne podobajú realite, ktorá Slovenskom pravidelne lomcovala.

Iste by viacerí zúčastnení najradšej všetko zamietli pod koberec a viacerým divákom tento seriál zdvíha žlč a hovoria o ňom ako násilne humornom a nedôstojnom. Pravdou ale je, že je potrebné, aby sa aj takýmto spôsobom na kauzy nezabudlo a aby pripomenuli aj za cenu krutého humoru a preháňania.

Záber zo štvrtkovej epizódy. Nová štátna... Foto: TV JOJ
ministri, seriál ministri, tomáš maštalír, natália germani, Záber zo štvrtkovej epizódy. Nová štátna radkyňa bude súčasťou zasadania vlády, ale aj náruče premiéra Milanka.

Najnovšia epizóda, ktorú Jojka ponúkne divákom už vo štvrtok večer o 21:40 bude patriť medzi tie najdiskutovanejšie doteraz. Už len z názvu – Troška lásky – sa dá predpokladať, kto bude hrať hlavnú úlohu. Do deja „pritancuje“ štátna radkyňa seriálového premiéra Milanka (Tomáš Maštalír). Úlohu radkyne získala Natália Germani, ktorá nedávno hviezdila v seriáli Vlci.

Úlohy štátnej radkyne sa zhostila herečka... Foto: TV JOJ
ministri, seriál ministri, natália germani, Úlohy štátnej radkyne sa zhostila herečka Natália Germani.

Premiér bude mať depresiu, že starne a tak mu podhodia rozptýlenie v podobe mladej povzbudzovačky ega, ktorá veľmi rýchlo povýši na štátnu radkyňu, aby sa vláda vyhla štipľavým otázkam novinárov.

Proti novej "radkyni" budú... Foto: TV JOJ
ministri, seriál ministri, natália germani, helena krajčiová, jana oľhová, Proti novej "radkyni" budú brojiť najmä ministerky - spravodlivosti a sociálnych vecí.

Ministri s najnovším pokračovaním zabrúsia do poriadne háklivej témy, keď sa pred časom objavila kauza expremiéra Fica a jeho radkyne Márie Troškovej, ktorá „zaujala“ svojou minulosťou a jej kontroverzným odchodom z Úradu vlády.

© Autorské práva vyhradené

33 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #oseriáloch #Natália Germáni #seriál Ministri