Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvý vyhadzov z Oteckov! Diváci sa musia zmieriť s koncom hviezdy

Televízia Markíza s prvou sériou Oteckov dokázala nemožné a po rokoch úspešne vrátila formát denného seriálu. Druhá séria je vo vysielaní len niekoľko týždňov a pokračuje v rekordných hodnotách.

26.09.2018 07:00
oteckovia, natália puklušová, vladimír kobielsky, Foto:
Herečka Natália Puklušová sa musela rozlúčiť so seriálom Oteckovia.
debata (8)

Seriál je ešte v kreatívnej fáze, keď okrem stálych postáv znesie aj príchod nových. Preto sa v závere prvej série pridala aj herečka Dominika Kavaschová, ktorá veľmi rýchlo prebrala úlohu seriálovej mrchy a je skvelým oživením deja. Stále sa čaká na príchod Jána Koleníka ako Adama, brata Tamary (Zuzana Mauréry), ten by sa mal pridať k obsadeniu počas neskorej jesene.

Prekvapujúcou správou je však fakt, že tvorcovia museli pristúpiť k radikálnemu kroku a rozlúčili sa s postavou, ktorá v prvej sérii patrila medzi tie najdôležitejšie. Reč je o herečke Natálii Puklušovej alias Peťuške „Zajko“ Horváthovej. Tá dostala v megaúspešnom seriáli stopku a jej príbeh sa začal uzatvárať už epizódach vysielaných pred niekoľkými dňami.

Práve jej postava Petry patrila v úvode seriálu k hnaciemu motoru zápletky okolo Mareka Bobuľu (Vladimír Kobielsky), ktorý opustil svoju manželku Tamaru (Zuzana Mauréry) a dve dcéry kvôli Peťuške. S ňou má syna Marečka. Hoci Puklušovej postava nebola prvoplánovo negatívna, rozhodne nebola pozitívna a plnila úlohu akejsi mrchy, teraz jej žezlo naplno prebrala spomínaná Kavaschová alias Domča, matka Maxa, ktorá „spríjemňuje“ život Alexovi (Braňo Deaák).

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

„Natália Puklušová nateraz v Oteckoch končí, veríme však, že sa s Natáliou stretneme v ďalších projektoch TV Markíza“, znie pomerne strohé vyjadrenie z televízie.

Scenáristi uzavreli príbeh s ňou pomerne prefíkane, keď Petre došla trpezlivosť s prešľapmi otca svojho syna, s ktorým v závere prvej série ukončila vzťah. Dohodla sa na striedavej starostlivosti a dieťa si budú odovzdávať cez tretiu osobu, čím zmizne nutnosť objavovania sa Puklušovej postavy v nových príbehoch.

Vladimír Kobielsky, pochopiteľne, pokračuje aj s malým seriálovým synčekom.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Puklušová #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza