Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka robí ďalšie zmeny v programe, Naši skúsia šťastie ešte raz

Nová televízna sezóna je od začiatku mimoriadne turbulentná najmä v prípade televízie JOJ, ktorá musela robiť niekoľko operatívnych zmien v programe už po dvoch týždňoch od jej začiatku.

01.10.2018 07:00
naši, naši 4, chalani, Foto:
Štvrtá séria Našich znova štartuje v stredu večer po seriáli Som mama.
debata

Október nebude výnimkou. Diváci si budú musieť opäť zvyknúť na ďalšie presuny v podvečernom, ale aj večernom programe. Jojka sa snaží prispôsobiť program práve divákom, ktorým sa vybrané relácie nepozdávali a ich sledovanosť nebola dostatočná. Zatiaľ bez zmien zostáva program Markízy, ktorej programy v drvivej väčšine zaujali a jeseň začala úspešne.

Počas tretieho septembrového týždňa Jojka pristúpila k rozsiahlym zmenám. Najproblematickejší deň bol utorok. Po nevydarenom štarte štvrtej série Našich ich okamžite stiahla z programu. Nová séria s premiérou novej sezóny uhrala približne len polovičný výkon oproti ostatným sériám. Zároveň o polovicu klesli aj nasledujúci Ministri.

Komediálna novinka o fiktívnej slovenskej vláde sa natrvalo presunula na štvrtok po Inkognite, z čoho môže len ťažiť. Zábavná šou má svoju veľkú divácku základňu a môže poslúžiť ako silná nábehová krivka pre Ministrov, ktorí pôjdu aj v skoršom čase. V utorky pôjdu len reprízy seriálu.

Naši po expresnom konci dostanú druhú šancu zaujať divákov. Od októbra sa vrátia do slotu, v ktorom sa vysielali aj minulé série, teda v stredy. Tam teraz kraľuje novinka Som mama v dvojitom nasadení. Aj tu dôjde k zmene. Jojka si ušetrí nové epizódy seriál s Kristínou Tormovou a po novom od 20:30 pôjde len jedna epizóda. Po nej budú nasledovať Naši so 4. sériou. Tieto zmeny sa uskutočnia od 3. októbra.

Seriál Naši - 4. séria Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo štvrtej série seriálu Naši.

Ďalšie presuny čaká aj podvečerné vysielanie, ktoré bude omnoho rozsiahlejšie aké diváci zažili v septembri, keď sa presúvala len šou o varení na skorší čas. Teraz Jojka ide prekopať celé poobedné okno a bude sa hýbať aj s časom podvečerného spravodajstva.

Od 15:00 sa objaví vo vysielaní seriál ZOO s Jánom Koleníkom a Táňou Pauhofovou, pričom s ním počíta každý pracovný deň. Noviny o 17 menia názov len na Noviny a budú sa vysielať už o 16:30. Nasledovať by mala šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorá v priebehu minulých týždňov niekoľkokrát menila vysielací čas. V konkurencii Oteckov už nevedela dosiahnuť uspokojivé čísla sledovanosti. Po novom skúsi denný seriál Markízy oslabiť Súdna sieň, ktorá sa vráti s novými epizódami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Naši #oseriáloch