Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé obete nezáujmu? Jojka sťahuje Našich, Ministri skúsia šťastie v iný deň

Televízia JOJ s okamžitou platnosťou reflektuje divácke preferencie, ktoré sa ukázali počas prvých septembrových dní. Obľúbené programy čakajú výrazné zmeny.

17.09.2018 07:00
naši, naši 4, Foto:
Naši dostávajú vynútenú prestávku. Seriál sa vráti do vysielania v najbližších mesiacoch.
debata (70)

Súboj komerčných televízií je neúprosný, preplnený program s premiérami nedokážu diváci sledovať v dostatočnej miere, tak aby prinášali uspokojivé výsledky. Preto musia skúsiť šťastie počas iných dní. Jojka preto prekopáva svoj podvečerný a večerný program, aby jej pôvodná tvorba nepohorela.

Podvečerní Oteckovia na Markíze nedávajú šancu iným programom a preto sa šou o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja sťahuje už na 16.00. V pôvodnom slote Jojka nasadí reprízy sitkomu Hoď svišťom. Šou o varení dosahovala podpriemerné výsledky od príchodu Oteckov a sledovanosť sa pohybovala na úrovni 10%. Od septembra klesla na 9%.

Počas minulého utorka mala premiéru aj 4. séria rodinného seriálu Naši, ktorí sa vrátili na obrazovky po ročnej pauze. Seriál, ktorý vždy fungoval, teraz naplno prepadol. V konkurencii so Sestričkami uhrali len 15% sledovanosť, v minulosti to boli aj dvojnásobné hodnoty.

Naši na obrazovkách s okamžitou platnosťou končia v hlavnom vysielacom čase a čaká ich nepríjemná degradácia. Seriál bude síce pokračovať, ale opúšťa vody prime-timu, bude sa vysielať počas piatkového podvečera v dvoch častiach za sebou a to len v reprízach. Nové epizódy si nájdu miesto v programe v najbližších mesiacoch. Na ich miesto od utorka nastupuje vynovená šou Nikto nie je dokonalý s novou moderátorskou dvojicou.

Seriál Naši - 4. séria Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo štvrtej série seriálu Naši.

Veľké zmeny čakajú aj Ministrov. Druhá epizóda nezopakovala úspech prvej časti. Sledovanosť sa prepadla takmer o polovicu. Ešte tento týždeň diváci uvidia rovno dve nové časti sitkomu, teda dnes a vo štvrtok po Inkognite. Od budúceho týždňa premiéry Ministrov sa budú vysielať len vo štvrtok, v utorok pôjdu ich reprízy.

Nasedenie Ministrov na štvrtok vysunie premiéry obľúbenej talk-šou Sedem až na 22:30.

Seriál Ministri Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Lukáš Latinák v seriáli Ministri.

© Autorské práva vyhradené

70 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Naši #oseriáloch #seriál Ministri