Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Sestričky vs. Ministri. Ktorému seriálu dávate prednosť?

Komerčné televízie od začiatku septembra bojujú o každého diváka a počas pracovného týždňa ponúkajú niekoľko seriálov. Na Markíze ordinujú moderne spracované Sestričky a na Jojke zas zasadá kontroverzná "fiktívna" slovenská vláda. Síce sa tieto dva seriálu časovo neprekrývajú, oba sú však súpermi. Ktorému dávate prednosť počas utorkov?

22.09.2018 07:00
debata (10)
Ktorému seriálu dávate v utorok prednosť? Foto: TV Markíza, TV JOJ, Pravda
sestričky, ministri, Ktorému seriálu dávate v utorok prednosť?

1. Sestričky (Markíza)

Po úspešných Milenkách, ktoré na jar ukázali, že najmä diváčky prahnú po moderne spracovanom seriáli o vzťahoch, sú na rade príbehy zo života štyroch zdravotných sestier, ktoré spája jedno – boj o životy pacientov. Štyri rozdielne ženy, rôznych vekových kategórii denne bojujú s lekármi, nepriazňou osudu a svoj život neraz odsúvajú na druhú koľaj, lenže problémy ich vždy dobehnú a väčšinou v tej najnevhodnejšiej chvíli.

Seriál Sestričky Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Jednu z hlavných úloh stvárni aj herečka...

2. Ministri (JOJ)

Slovensko „dostalo“ novú vládu plnú exotov, ktorých vedie zakomplexovaný egocentrik Milan. Ten sa obklopil individuami zo svojej rodnej dediny a do funkcií sa dostali nekompetentní amatéri. To však nevadí, vo voľbách strana získala dostatok hlasov, aby mohla vládnuť sama a členovia vlády tak môžu bez stresu bačovať. Čoho sa však boja najviac? Poklesu preferencií a to, že budú musieť pracovať.

Seriál Ministri Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Lukáš Latinák v seriáli Ministri.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Ministri #seriál Sestričky