Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Záruka rodinnej zábavy sa vracia. Jojka spúšťa štvrtú sériu Našich

Po veľkom premiérovom týždni, keď televízie vyrukovali každý deň s novými seriálmi a novými sériámi, Jojka vracia do vysielania obľúbený seriál Naši so 4. sériou. Ten sa vracia po ročnej pauze a Rodinovcov čakajú ďalšie humorné situácie, ktoré prináša obyčajný život.

11.09.2018 07:00
naši, naši 4, seriál naši, Foto:
Jeseň prinesie 4. série, piata sa aktuálne nakrúca.
debata

Majo a Lujza sa budú musieť popasovať s faktom, že už nemajú deti, ale troch mladých mužov a s tým prichádzajú nové radosti, ale aj starosti. Nebudú chýbať priateľky všetkých troch chalanov, ukážu sa aj starí rodičia v podaní Dagmar Sanitrovej a Petra Šimuna, ale rodinní priatelia.

Chlapci sa postupne a prirodzene menia z detí na mladých mužov, ktorí síce možno riešia o trochu iné problémy, než na začiatku, no pre svojich rodičov stále zostávajú deťmi. Rovnako ako rodičia Rodinovci ostávajú deťmi pre svojich rodičov a kolotoč vtipných situácii, konfliktov, generačných nedorozumení, no i bláznivých prekvapení a pekných rodinných chvíľ sa krúti s rovnakou energiou a ostáva nevyčerpateľným zdrojom zábavy, pohody a dobrej nálady.

Seriál Naši - 4. séria Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo štvrtej série seriálu Naši.

Rodinovci čelia novým výzvam, ktoré prináša „osamostatňovanie sa“ najstaršieho Tomáša, dozrievanie stredného Olivera a premena najmladšieho Samka na suverénneho tínedžera. Lujzini rodičia tiež potrebujú čoraz viac pomoci a tak sa na istý čas nasťahujú priamo k Rodinovcom, čo zásadne zmení pravidlá i situáciu v dome. Okrem toho sa Rodinovci vyberú na rôzne cesty a pobyty, kde zažijú rôzne dobrodružstvá a o prekvapenia rôzneho druhu sa postarajú aj ich známi – Andrea a Rasťo.

Z nakrúcania štvrtej série Našich Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Zo zákulisia nakrúcania štvrtej série Našich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Marián Miezga #Lujza Garajová Schrameková #Naši #oseriáloch