Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Ktorý z nových slovenských seriálov je najlepší?

Nová televízna sezóna sa naplno rozbieha a televízie už ponúkli úvodné epizódy nových seriálov. Ktorý z nich sa vám pozdáva najviac?

08.09.2018 07:00
debata (21)
Komerčné televízie majú za sebou premiérový... Foto: TV Markíza, TV JOJ, Pravda
sestričky, ministri, som mama, seriálové novinky, Komerčné televízie majú za sebou premiérový týždeň. Ktorý z nových seriálov sa vám pozdáva najviac?

1. Sestričky (Markíza)

Utorkové večery na Markíze budú patriť Sestričkám! Po úspešných Milenkách, ktoré na jar ukázali, že najmä diváčky prahnú po moderne spracovanom seriáli o vzťahoch, sú na rade príbehy zo života štyroch zdravotných sestier, ktoré spája jedno – boj o životy pacientov. Štyri rozdielne ženy, rôznych vekových kategórii denne bojujú s lekármi, nepriazňou osudu a svoj život neraz odsúvajú na druhú koľaj, lenže problémy ich vždy dobehnú a väčšinou v tej najnevhodnejšiej chvíli.

2. Ministri (JOJ)

Slovensko dostalo novú vládu plnú exotov, ktorých vedie zakomplexovaný egocentrik Milan. Ten sa obklopil individuami zo svojej rodnej dediny a do funkcií sa dostali nekompetentní amatéri. To však nevadí, vo voľbách strana získala dostatok hlasov, aby mohla vládnuť sama a členovia vlády tak môžu bez stresu bačovať. Čoho sa však boja najviac? Poklesu preferencií a to, že budú musieť pracovať.

3. Som mama (JOJ)

Druhá novinka z dielne televízie JOJ ukázala moderný pohľad na materstvo prostredníctvom Kristíny Tormovej (Farkašovej). Tá stvárňuje hlavnú postavu – Tinu, ktorá sa desí rodičovstva a rada si uťahuje zo všetkých súčasných matiek, ktoré prehnane riešia, aj keď zle zafúka vietor. Lenže osud to zariadil inak a po náhodnej známosti ju prekvapí správa, že čoskoro sa stane mamou dvojičiek.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Som mama #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Ministri #seriál Sestričky