Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová sezóna je tu! Na Slovákov sa hrnú seriály, týmto sa určite nevyhnete

V pondelok sa začína nová televízna sezóna a slovenské televízie po letnej pauze plnej repríz vyrukujú s priehrštím premiér a začne sa ostrý boj o diváka. V najbližších dňoch oko slovenského diváka bude na roztrhanie. Komerčné televízie deň čo deň ponúknu buď premiéru nových sezón obľúbených seriálov alebo úplne novinky. Pozrite si prehľad toho, čo vás čaká a neminie.

03.09.2018 07:00
sestričky, seriál sestričky, kristína... Foto:
Slováci sa môžu tešiť aj na seriálovú novinku z dielne televízia Markíza - Sestričky - od 4. septembra.
debata (25)

1. Oteckovia – premiéra 2. série (od pondelka o 17:55 na Markíze)

Obľúbený denný seriál Markízy sa po letnej pauze vracia v plnej paráde. Mimo obrazoviek bola štvorica oteckov dva a pol mesiaca a príbeh bude túto pauzu aj reálne reflektovať. Uplynuli teda dva mesiace od udalostí z finále prvej série a všetko by sa malo vracať do starých koľají. Lenže opak je pravdou. Alex zúfalo pátra po svojom synovi Maxovi, ktorého si odviedla jeho matka. Tomáš je stále rozpoltený medzi Maťou a Lindou, hoci dal prednosť Mati. Linda kvôli nemu utiekla spred oltára a bude bojovať o jeho srdce. Vlado sa teší na príchod nového potomka a stále panuje rivalita s Krtkom o to, kto je otcom. Marek je stále medzi mlynskými kameňmi, medzi Tamarou a Peťuškou. Očakáva sa aj príchod nových postáv v podaní Jána Koleníka a Kristíny Vaculík Turjanovej.

2. Susedia – premiéra 2. ponávratovej série (od pondelka o 20:35 na Markíze)

Na začiatku leta obľúbení Susedia sa tešili na dovolenku, osud to chcel inak a opäť sa všetko bláznivo zvrtlo a všetci skončili pokope. Úvodná epizóda novej série ukáže, ako sa všetci vrátili z dovolenky a ako dopadla. Samozrejme nič nebolo podľa predstáv.

3. Sestričky – premiéra nového seriálu (od utorka o 20.35 na Markíze)

Televízia Markíza skúsi šťastie s novým seriálom, ktorý má byť náhradou za skončené Milenky. Tentokrát sa predstaví príbeh o štvorici zdravotných sestier, ktoré denne bojujú o životy pacientov a vlastné životy neraz odsúvajú na vedľajšiu koľaj. Život a osobné problémy ich však vždy dobehnú v nesprávnej chvíli.

4. Ministri – premiéra nového seriálu (od utorka o 22:00 na Jojke)

Slovensko má novú vládu jednej strany, na ktorej čele stojí egocentrický sociopat Milan. Obklopil sa svojimi vernými, ktorí však nemajú žiadnu kvalifikáciu. To však v tejto fiktívnej slovenskej realite vôbec nevadí a užívajú si výhody vládnutia. Jediné čoho sa obávajú je pokles preferencií a to, že ich premiér bude nútiť pracovať.

5. Som mama – premiéra nového seriálu (od stredy o 20:35 na Jojke)

Obľúbená herečka a spisovateľka Kristína Tormová (Farkašová) sa vracia na obrazovky v bláznivom príbeh inšpirovanom vlastnou knihou. Tina je rojko a neverí v rodičovstvo, vlastne sa ho desí. Má rada svoj nespútaný a nezorganizovaný život plný aktivít a žiadnych obmedzení až do momentu, keď stretne to, načo nikdy neverila – lásku. Po jednorázovke na jednu noc zistí, že je tehotná a všetko čoho sa desí sa o niekoľko mesiacov splní a musí s otcom dvojičiek nadviazať vzťah a zistiť, ako by rodičom.

6. Horná Dolná – premiéra 8. série (od štvrtka o 20:35 na Markíze)

Seriálová stálica Markízy vstupuje do neuveriteľnej ôsmej série a diváci sa opäť vrátia do šialenej slovenskej dediny. Opäť stretnúť obľúbené postavy, ale čakajú ich noví obyvatelia.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #Horná Dolná #Som mama #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Ministri #seriál Sestričky