Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka neskladá zbrane. Rúti sa nový Talent, Ministri, Som mama aj Naši

Televízia JOJ odštartuje novú televíznu sezónu zhodne s konkurenčnou Markízou. Diváci uvidia premiéry už počas prvého septembrového týždňa.

21.08.2018 07:00
debata (3)
Seriál Ministri púta pozornosť ešte pred... Foto: TV JOJ
ministri, seriál ministri, tomáš maštalír, Seriál Ministri púta pozornosť ešte pred premiérou. Kontroverzná novinka o fiktívnej politickej scéne neraz trafí klinec po hlavičke. V hlavnej úlohe Tomáš Maštalír ako premiér Milan.

Jojka štartuje sezónu už v nedeľu 2. septembra s veľkolepou premiérou 7. série Česko Slovensko má talent, tento rok čaká šou viacero noviniek a nespočet neopakovateľných vystúpení. Talentu sa od ďalšieho týždňa presunie na svoj nový stabilný slot, po novom sa bude vysielať v sobotu a to od 8. septemba. Nestretne sa tak s konkurenčnou Tvárou na Markíze. Nedeľe budú patriť na Jojke filmoom a počas neskorej jesene sa vráti Vilo Rozboril s premiérami V siedmom nebi.

Zaujímavosťou je, že Talent sa pokúsi v utorok 4. septembra oslabiť štart Sestričiek na Markíze.

Podvečery proti Oteckom ponecháva televízia svoju šou o varení Moja mama varí ako tvoja, pondelkové večery budú patriť premiére nových častí zábavnej relácie Inkognito, ktorá je neotrasiteľnou stálicou s nadpriemernou sledovanosťou. Jojka bude uvázdať dokonca dve časti za sebou.

V utorok 4. septembra, po Talente sa prihlásia o slovo Ministri o 22:00. Televízia prekvapujúco ide experimentovať so svojou pôvodnou tvorbou a vysunie ju do neskoršieho slotu. Ministri s Tomášom Maštalírom ako egocentrickým premiérom Milanom teda skúsia šťastie s neskoršou hodinou.

Piateho septembra čaká divákov ďalšia premiéra, tentokrát sa o slovo prihlási obľúbená herečka a spisovateľka Kristína Tormová (Farkašová) s novým seriálom Som mama o 20:35, ktorý je inšpirovaný jej knihami. Som mama sľubuje moderné spracovanie, moderný humor a neortodoxný pohľad na materstvo z pohľadu nespútanej Tiny, ktorá nečakane otehotnie.

Neskôr sa do programu pridá aj dlhoočakavaná 4. séria Našich s premiérou od 11. septembra, v ktorej sa diváci opäť stretnú so všetkými obľúbenými postavami a spolu s Rodinovcami si prežijú ďalšie smiešne momenty z bežného života bežnej slovenskej rodiny.

Jojka má pripravené aj špeciálne zimné dobrodružstvo. Seriál Prázdniny sa počas Vianoc pozrie na spoločnú oravskú lyžovačky troch rodín. Tretiu séria seriálu sa už naplno nakrúca a priestor by mala dostať v roku 2019.

Diváci sa môžu tešiť aj na návrat obľúbenej glosátorskej talk-šou Sedem alebo Všetko čo mám rád. Vrátia sa obľúbené magazíny Nové bývanie, Nové bývanie dizajn, Na chalupe, Nikto nie je dokonalý s novou moderátorskou dvojicou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #Som mama #Naši #oseriáloch #seriál Ministri