Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka na jeseň ponúkne novinku Som mama s Kristínou Tormovou

Televízia JOJ na jeseň ponúkne divákom ešte jednu seriálovú novinku. Na obrazovkách sa predvedie, po dlhšej odmlke, Kristína Tormová (Farkašová) v novinke Som mama.

17.08.2018 07:00
som mama, kristína farkašová, kristína tormová,... Foto:
Hlavnými postavami nového seriálu sú Kristína Tormová a Jiří Havelka.
debata

Zatiaľ čo na Markíze sa v septembri vrátia Oteckovia a diváci budú opäť sledovať rodinné zápletky z mužského pohľadu, na Jojke to bude ženský pohľad a poriadne divoký. Novinka Som mama vznikla na základe knižného bestselleru Kristíny Tormovej, ktorá je hlavnou hviezdou seriálu.

Seriálová Tina a Robo majú len niekoľko... Foto: TV JOJ
som mama, kristína farkašová, kristína tormová, jiří havelka, Seriálová Tina a Robo majú len niekoľko mesiacov nato, aby zistili, ako byť rodičmi.

Tina je úspešná, vtipná, nespútaná a tehotná. Tento nečakaný stav sa jej „náhodou“ prihodil, keď stretla Roba (Jiří Havelka). Mala to byť krátkodobá známosť, teraz z toho bude celoživotné dobrodružstvo. Tina čaká dvojičky a rodičom zostáva len niekoľko mesiacov nato zistiť, ako správne vychovať deti a pritom sa musia ešte spoznať.

Zuzana Kanócz a Ján Dobrík v seriáli Som mama. Foto: TV JOJ
som mama, ján dobrík, zuzana kanócz, Zuzana Kanócz a Ján Dobrík v seriáli Som mama.

Do sveta materských povinností Tinu „zasvätí“ jej kamarátka Agáta (Zuzana Kanócz), ktorá čaká už druhé dieťa a predstaví nastávajúcej nepripravenej mamičke úplne nový svet plný, pre ňu, zvláštnych pravidiel, spolužití. To bude zdrojom vtipných situácií a nedorozumení.

Samozrejmosťou sú rodičia (Anna Šišková a Boris Farkaš), ktorí sa budú angažovať v situáciách, keď to bude najmenej vhodné. Svoju šancu bude chcieť využiť aj Adam (Števo Martinovič), ktorý vždy k Tine niečo cítil a ona nie.

Števo Martinovič a Kristína Tormová v seriáli... Foto: TV JOJ
som mama, števo martinovič, kristína farkašová, kristína tormová, Števo Martinovič a Kristína Tormová v seriáli Som mama.

Diváci sa môžu tešiť na hviezdne nabitý seriál s už spomínanou Kristínou Tormovou, Jiřím Havelkom (Až po uši), Danielou Šencovou, Jánom Dobríkom, Zuzanou Kanócz, Števom Martinovičom, Michaelou Čobejovou, Adym Hajdu, Annou Šiškovou a Borisom Farkašom.

Michaela Čobejová a Ady Hajdu v seriáli Som mama. Foto: TV JOJ
som mama, michaela čobejová, ady hajdu, Michaela Čobejová a Ady Hajdu v seriáli Som mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Kristína Farkašová #Som mama #oseriáloch