Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Rúti sa smršť slovenských seriálov! Na ktorý sa tešíte najviac?

Leto je na svojom konci a prichádza jeseň a s ňou spojená zmena. Kratšie dni, sychravejšie počasie, ideálny čas pre televízie, aby ponúkli divákom dlho pripravované premiéry nových sezón obľúbených seriálov a nebudú chýbať ani úplne nové seriály. Zaujímavosťou je, že do jesenného súboja o priazeň divákov nezasiahne verejnoprávna RTVS, ktorá nemá pripravený žiadny hraný seriál. Čaká sa neľútostný boj na fronte komerčných televízií. Na ktorý zo seriálov sa tešíte najviac? Hlasujte!

02.09.2018 07:00
Tomáš Maštalír Foto:
Tomáš Maštalír ako premiér Milan v seriáli Ministri. Po jeho boku - Lukáš Latinák (vľavo) a Marián Miezga.
debata (28)

1. Oteckovia – 2. séria (Markíza)

Obľúbený denný seriál Markízy je po letnej pauze späť a diváci sa môžu tešiť na pokračovanie príbehov, ktoré zostali bez odpovedí na sklonku leta. Uplynuli dva mesiace a Alex s Emou márne pátra po svojom synovi Maxovi, ktorého odviedla jeho matka Sisa. Linda síce utiekla spred oltára, aby dala prednosť Tomášovi, ten ju však odmietol a dal šancu Mati. Vlado bude súperiť s Krtkom o to, kto je otcom dieťaťa, ktoré nosí Lucia pod srdcom. Marek je stále rozpoltený medzi Tamarou a Peťuškou. A čoskoro sa diváci môžu tešiť na príchod Jána Koleníka alias Adama – brata Tamary.

2. Sestričky – premiéra nového seriálu (Markíza)

Po Milenkách to Markíza ide skúsiť s ďalším seriálom, ktorý cieli najmä na ženy. Sestričky vznikli na základe škandinávskej predlohy a ukáže život štyroch zdravotných sestier v rozdielnych vekových kategóriách, ako denne bojujú o životy pacientov na traumatológii a pritom chcú nájsť svoje šťastie.

3. Naši – 4. séria (JOJ)

Rodinovci sú po roku späť so 4. sériou obľúbeného rodinného seriálu. Chalani opäť o čosi povyrástli a zostarli a s tým prichádzajú opäť ich problémy, navyše do domu sa nasťahujú aj starí rodičia a vznikne z toho poriadne dusno.

4. Som mama – premiéra nového seriálu (JOJ)

Jojka má v talóne aj seriál Som mama, ktorý vznikol na základe knihy od Kristíny Tormovej (Farkašovej). Tá si zahrá aj hlavnú úlohu nastavajúcej matky dvojčiat, ktorá sa pokúša byť rodina s otcom detí, ktorého stretla len nedávno.

5. Ministri – premiéra nového seriálu (JOJ)

Ďalšou novinkou televízie JOJ sú aj Ministri, ktorý ešte pred štartom dostal nálepku kontroverzný. Ukáže totiž fiktívnu slovenskú politickú scénu, kde vládne strana jedného muža v podobe egocentrického maniaka Milana (Tomáš Maštalír). Ten si zostavil vládu zo svojich najbližších a tak to aj celé vyzerá. Podobnosť s realitou bude čisto náhodná.

6. Susedia – 5. séria (Markíza)

Markíza nedá vydýchnuť ani svojmu úspešnemu sitkomu. Stará zostava je späť po letnej pauze a opäť rozohrajú svoje tradičné epizódy plné hádok, nedorozumení, absurdných situácií a slovných hračiek.

7. Horná Dolná – 8. séria (Markíza)

Komediálna stálica Markízy ponúkne divákom nové epizódy aj túto jeseň už v ôsmej sérii, do ktorej sa vrátia staré postavy a pribudnú aj nové. Život v zapadákove nie je nikdy nudní a miestni sa musia pripraviť na ďalšie absurdné problémy, s ktorými sa svojsky popasujú.

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #Som mama #Naši #oseriáloch #Oteckovia #seriál Ministri #seriál Sestričky