Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia už nakrúcajú nové epizódy. Čím odštartuje piata séria?

Nadchádzajúca jeseň priniesie aj návrat Susedov. Markíza už vo veľkom chystá piatu sériu, pred pár dňami sa začalo samotné nakrúcanie.

15.08.2018 07:00
debata

Diváci môžu zostať pokojní, po úspechu návratovej „štvrtej“ série na začiatku tohto roka, nebudú chýbať ani v ďalšej sezóne. Markíza využila obrovský úspech seriálu takmer okamžite a to sa pôvodne hovorilo, že sa nakrúti „len“ 10 epizód. Nakoniec vzniklo až 25 častí a obľúbení sitkom si televízia „podržala“ vo vysielaní, bez prestávky, šesť mesiacov. Susedia finišovali so štvrtou sériou ako poslední, keď už všetky ostatné seriály mali letnú prestávku.

Vzhľadom na nenáročnú produkciu mohli tvorcovia pripravovať nové scenáre s dostatočným predstihom a preto nevzniklo žiadne okno bez Susedov.

Rekord Susedov doteraz neprekonal žiaden program. Prvého januára si návrat Susedov nenechalo ujsť 1 056 000 Slovákov a Markíze sa podarilo zbúrať všetky rebríčky sledovanosti a rekordy. Je pravdou, že odvtedy sledovanosť kontinuálne klesala a dlhé vysielanie bez vydýchnutia tomuto formátu počas jari už veľmi nesedel a bola očividná únava materiálu. Aj napriek tomu, Susedia dosahovali obdivuhodný a stále nadpriemerný výkon.

Preto nie je prekvapením, že na jeseň sa obľúbení hrdinovia vrátia v plnej paráde, už v 5. sérii. Nateraz nie je jasné, koľko epizód bude mať nová séria, zrejme to opäť bude záležať od úspechu. Predpokladá sa, že ich Markíza potiahne počas celej jesene a začiatku zimy. Susedia sú charakteristickí aj tým, že si Andy Kraus pripraví aj špeciálne sviatočné epizódy. Dá sa teda očakávať, že ani tento rok nebude chýbať vianočná, ale aj silvestrovská epizóda.

Najnovšia sezóna však odštartuje opäť bláznivým príbehom, ktorý priamo nadviaže na finále 4. série, v ktorom nesúrodé dvojice skončili spolu na dovolenke. Ako vyzeral ich návrat domov? A prvé dni po dovolenke, ktorá nedopadla tak ako mala? To sa dozviete v prvej epizóde 5. série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #TV Markíza #oseriáloch