Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Naši sa po roku vracajú! Pozrite sa, ako sa zmenili obľúbené postavy

Televízia JOJ na jeseň divákom ponúkne, okrem noviniek, aj overenú humornú stávku na istotu. Na obrazovky sa vrátia Naši so štvrtou sériou.

13.08.2018 07:00
naši, seriál naši, naši 4, marián miezga, lujza... Foto:
Zo zákulisia nakrúcania štvrtej série Našich.
debata

Naši sa vracajú po roku plní síl, tretia séria mala premiéru v septembri minulého roka a dosahovala až 10.5% sledovanosť. Nie je preto prekvapením, že televízia v tomto úspešnom formáte pokračuje. Rovnako ako pred rokom, tak aj teraz bude Našim patriť slot v hlavnom vysielacom čase. Najnovšie pokračovanie bude mať 22 epizód, ktoré si pod patronát zobral opäť režisér Peter Begányi, dramaturgicky seriál stále zastrešuje Soňa Čermáková Uličná.

Štvrtá séria prinesie opäť to, čo diváci od seriálu očakávajú. Vrátia sa všetky pôvodné postavy, teda kompletná zostava Rodinovcov, nebudú chýbať ani starí rodičia, a priateľky chalanov.

Chlapci sa postupne a prirodzene menia z detí na mladých mužov, ktorí síce možno riešia o trochu iné problémy, než na začiatku, no pre svojich rodičov stále zostávajú deťmi. Rovnako ako rodičia Rodinovci ostávajú deťmi pre svojich rodičov a kolotoč vtipných situácii, konfliktov, generačných nedorozumení, no i bláznivých prekvapení a pekných rodinných chvíľ sa krúti s rovnakou energiou a ostáva nevyčerpateľným zdrojom zábavy, pohody a dobrej nálady pre divákov pri televíznych obrazovkách.

Rodinovci čelia novým výzvam, ktoré prináša „osamostatňovanie sa“ najstaršieho Tomáša, dozrievanie stredného Olivera a premena najmladšieho Samka na suverénneho tínedžera. Lujzini rodičia tiež potrebujú čoraz viac pomoci a tak sa na istý čas nasťahujú priamo k Rodinovcom, čo zásadne zmení pravidlá i situáciu v dome. Okrem toho sa Rodinovci vyberú na rôzne cesty a pobyty, kde zažijú rôzne dobrodružstvá a o prekvapenia rôzneho druhu sa postarajú aj ich známi – Andrea a Rasťo.

Portál O seriáloch strávil so štábom jeden deň na nakrúcaní najnovšej série. Pozrite sa, ako vyzerá zákulisie vášho obľúbeného seriálu.

Z nakrúcania štvrtej série Našich Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Zo zákulisia nakrúcania štvrtej série Našich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Marián Miezga #Lujza Garajová Schrameková #Naši #oseriáloch